Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

August Ames: Νεκρή η πορνοστάρ που κατήγγειλε ότι ο παρτενέρ της έπαιζε σε γκέι πορνό

Μυστηριώδης θάνατος




Η 23χρονη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών βρέθηκε νεκρή στο Camarillo της Καλιφόρνια - Οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν στην αυτοκτονία - Είχε δεχτεί διαδικτυακό «bullying» μετά την καταγγελία της - Τι έγραψε για τελευταία φορά στο Twitter

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η είδηση του θανάτου της πορνοστάρ August Ames. Ούσα μία από τις πιο επιτυχημένες πρωταγωνίστριες της βιομηχανίας των ερωτικών ταινιών, η μελαχρινή «σεξοβόμβα» βρέθηκε νεκρή στο Camarillo της Καλιφόρνια, σε ηλικία μόλις 23 ετών.


Οι Αρχές εικάζουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία και οι υπάρχουσες ενδείξεις συγκλίνουν στο συμπέρασμα αυτό, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Και αυτό γιατί, αν ανατρέξει κανείς στις πρόσφατες αναρτήσεις της στο Twitter, θα διαπιστώσει ότι η ηθοποιός είχε γράψει, μόλις στις 3 Δεκεμβρίου: «Όποια κοπέλα με αντικαταστήσει στο αυριανό γύρισμα, να ξέρει πως θα είναι μαζί με έναν άνδρα, ο οποίος έχει γυρίσει γκέι πορνό. Απλά να το ξέρει. Οι ατζέντηδες νοιάζονται καθόλου για τους ανθρώπους που εκπροσωπούν;».


Όπως ήταν ίσως φυσικό, η ανάρτησή της αυτή προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, με πολλούς να σπεύδουν να την καταγγείλουν ως «ομοφοβική». Η Ames ωστόσο επανήλθε, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της, και πάλι μέσα από το Twitter: «Δεν είμαι ομοφοβική. Τα περισσότερα κορίτσια δεν κάνουμε γυρίσματα με άντρες που έχουν γυρίσει γκέι πορνό για λόγους ασφαλείας. Δεν βάζω σε κίνδυνο το σώμα μου. Δεν ξέρω τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή».



Το διαδικτυακό «bullying» σε βάρος της Καναδής ηθοποιού όμως δεν σταμάτησε. Καθώς φαίνεται, εκείνη το πήρε εξαιρετικά «βαριά», με πηγές από το περιβάλλον της να αναφέρουν ότι ήταν καταθλιπτική. Άλλες πηγές ωστόσο, από τη βιομηχανία του πορνό, κάνουν λόγο για έναν από τους πιο πρόσχαρους και προσιτούς ανθρώπους του χώρου.

Πολλές αναρτήσεις της στο Instagram και στο Twitter, εξάλλου, συνηγορούν σε αυτή την εκδοχή, καθώς οι λογαριασμοί της δεν είχαν πάντοτε το περιεχόμενο που θα περίμενε κανείς από μία πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, αλλά ήταν συχνά... διανθισμένες και με πολύ χιούμορ.

Πριν από μόλις δυο ημέρες, η Ames έγραψε στο Twitter: «Fuck y’all» -περιττό να το μεταφράσουμε. Έκτοτε, δεν έδωσε κανένα σημάδι ζωής. Και το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε νεκρή... Η νεκροψία αναμένεται να ρίξει φως στα αιτία του θανάτου της.







Δείτε τα επίμαχα «tweets»:













protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες