Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Μπακογιάννη: ''Κατανοώ την απόφαση του Κυριάκου''...

''Θα τον κάνουμε τον καλύτερο πρωθυπουργό της χώρας''...

Κατανοώ την απόφαση και το συμβολισμό της απόφασης του πρόεδρου, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, απαντώντας στη...
πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην τοποθετήσει συγγενικά πρόσωπα στην κυβέρνηση.

Η βουλευτής της ΝΔ, σε μια συναισθηματική τοποθέτηση, δήλωσε ότι το αξίωμα του βουλευτή είναι η υψηλότερη τιμή, ενώ είπε ότι είναι η κόρη του μεγαλύτερου Έλληνα κοινοβουλευτικού. «Σε αυτόν τον αγώνα θα βγούμε νικητές. Θα κάνουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον καλύτερο πρωθυπουργό γιατί πιστεύει αυτά που λέει» δήλωσε η κυρία Μπακογιάννη, καλώντας τον κόσμο σε πανστρατιά.

Υπογράμμισε ότι  «έχω δώσει μάχες για την παράταξη εδώ και χρόνια. Έχω τιμηθεί από το λαό και την παράταξη σε καίριες θέσεις. Αισθάνομαι περήφανη γιατί κράτησα πάντα ψηλά την ελληνική σημαία. Ποτέ δεν φοβήθηκα να πολεμήσω για τις αρχές και τα πιστεύω μου», υπογράμμισε η κυρία Μπακογιάννη και πρόσθεσε ότι «ακόμα και όταν κάποιοι λέγανε ότι είχα μείνει μόνη μου, αλλά δεν είχα μείνει. Σήμερα νιώθω πιο δυνατή».

«Είμαι κόρη του μεγαλύτερη Έλληνα κοινοβουλευτικού», είπε με νόημα και συνέχισε λέγοντας: «μεγάλωσα με την αντίληψη ότι η υψηλότερη τιμή είναι ο τίτλος του βουλευτή.  Μεγάλωσα με τη ιδέα ότι για να υπερασπιστείς την αξία και τα πιστεύω δεν χρειάζεται άλλο αξίωμα. Θα νικήσουμε, δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτός της πανστρατιάς».

Παράλληλα, δήλωσε ότι σήμερα αντιλαμβάνεται όλη η Ελλάδα πως για όσα η ΝΔ αγωνιζόταν, ήταν τα σωστά. Άσκησε επίσης κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας ότι «δεν υπάρχει εμπιστοσύνη γιατί είναι μια κυβέρνηση που δεν πιστεύει στις επένδυσεις  και έχει ιδεοληψίες». Τόνισε δε ότι η κυβέρνηση φέρνει συνεχώς φορολογικές αλλαγές και πως νομίζει ότι το κράτος είναι συνέταιρος στις επιχειρήσεις.

«Τα παιδιά που έχουν φύγει στο εξωτερικό στερούν από την Ελλάδα 12 δις, ευρώ» είπε η κυρία Μπακογιάννη και πρόσθεσε ότι οφείλουμε να τα ξαναφέρουμε στην Ελλάδα. Ότι υπάρχει ελπίδα σε αυτή τη χώρα, καθώς υπάρχει η ΝΔ. «Η ΝΔ μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από τη κρίση. Και θέλουμε μια Ελλάδα που δεν θα σκύβει το κεφάλι. Οι Έλληνες θα ζητήσουν μια μεγάλη πολιτική αλλαγή»...


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες