Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Λαμπερός γάμος: O Γ. Κούστας παντρεύεται τη Δήμητρα Μέρμηγκα σε δουκάτο της Ιταλίας


Γιάννης Κούστας Δήμητρα Μέρμηγκα
Στα μέσα του νέου έτους αναμένεται να τελεστεί ένας λαμπερός γάμος σε δουκάτο της Ιταλίας! Ο εφοπλιστής και πρόεδρος της Danaos Corporation, Ιωάννης Κούστας, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη μνηστή του Δήμητρα Μέρμηγκα. Ήδη πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγο για τον
«γάμο της χρονιάς», καθώς οι εκπλήξεις αναμένονται να είναι πολλές για τους εκλεκτούς καλεσμένους. Το μυστήριο θα τελεστεί στο Δουκάτο του Σορέντο της Νότιας Ιταλίας, ενώ ήδη έχει στείλει την ηλεκτρονική προαναγγελία (save the date) στους καλεσμένους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εφοπλιστής και η μνηστή του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και προετοιμάζονται πυρετωδώς για την ημέρα του μυστηρίου.
Όπως γράφει η Espresso,  στη γαμήλια τελετή και τη δεξίωση που θα ακολουθήσει θα παρευρεθούν περίπου 250 άτομα εφοπλιστές από Ελλάδα, Κίνα, Σανγκάη, Ηνωμένο Βασίλειο και  ΗΠΑ, μέλη του jet set και γαλαζοαίματοι.
Ο γάμος θα γίνει το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 και θα έχει διάρκεια όχι μία, αλλά τρεις μέρες.
Ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η αρραβωνιαστικά του, Δήμητρα Μέρμηγκα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για την εκδήλωση των 100 χρόνων της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (Photo: Papadakis Press)
γιαννης κουστας δημητρα μερμηγκα
Η Δήμητρα Μέρμηγκα επέλεξε να φορέσει ένα αριστοκρατικό λευκό κοστούμι (Photo: Papadakis Press)
Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι θα χαρίσει στους καλεσμένους του μια ονειρική απόδραση στη Χερσόνησο. Οι προετοιμασίες του γάμου έχουν αρχίσει από τώρα, με τη νύφη να έχει την αποκλειστική επίβλεψη σε όλα για την μεγάλη μέρα.
Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές σημείο που θα γίνει η παραμυθένια γαμήλια δεξίωση. Το ζεύγος, πάντως, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα και έδωσε το «παρών» στο πάρτι του ζεύγους Χούρι αλλά και στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, στο Παλιό Χρηματιστήριο, του φιλανθρωπικού σωματείου ΕΛΕΠΑΠ.
Δήμητρα Μέρμηγκα
Δήμητρα Μέρμηγκα
γιαννης κουστας δημητρα μερμηγκα
Ο κ. Γιάννης Κούστας αγκαλιά με την αγαπημένη του με φόντο τον Φάρο των Χανίων
Δήμητρα Μέρμηγκα
δήμητρα μέρμηγκα
Η φωτογραφία με τη λεζάντα και τα σχόλια από την κ. Μαρία Κούστα
γιαννης κουστας δημητρα μερμηγκα
Γιάννης Κούστας και Δήμητρα Μέρμηγκα σε μια από τις πιο ρομαντικές τους στιγμές, τον αρραβώνα τουςmononews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες