Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Σκοτώθηκε πέφτοντας από τον 5ο όροφο ξενοδοχείο ύστερα από «αλλόκοτο και ακραίο σεξ»

Εκαναν «αλλόκοτο και ακραίο σεξ»  στο μπαλκόνι και η γυναίκα βρέθηκε στο κενό από τον πέμπτο όροφο και σκοτώθηκε. Αυτή είναι η ετυμηγορία για το μυστηριώδη θάνατο μιας ιερόδουλης στην Ταϊλάνδη.

Ένας Βρετανός τουρίστας Ταϊλάνδη συνελήφθη για το θάνατο της άτυχης Wannipa Janhuathon, 26 ετών, η οποία υπέστη ένα θανατηφόρο χτύπημα στο κεφάλι και συντριπτικά κατάγματα σε όλο της το κορμί πέφτοντας γυμνή από το μπαλκόνι του δωματίου ξενοδοχείου, που είχε κλείσει ο νεαρός Βρετανός, τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Η αστυνομία έψαξε το άδειο δωμάτιο, όπου ανακάλυψε ρούχα, χρησιμοποιημένα προφυλακτικά και ένα μισοάδειο κουτί με χάπια που ενισχύουν τη στυτική λειτουργία και στη συνέχεια εξαπέλυσε ένα ανθρωποκυνηγητό για την ανεύρεση του Βρετανού.
Ο Vella συνελήφθη τελικά σε ένα μπαρ της περιοχής μερικές ώρες αργότερα και στην κατοχή του βρέθηκαν δύο κινητά, το ένα της άτυχης ιερόδουλης. Κατά την ανάκρισή του παραδέχθηκε ότι είχε καταναλώσει ναρκωτικά με την 26χρονη πόρνη και ότι στη συνέχεια έκαναν σεξ στο μπαλκόνι, όταν εκείνη ξαφνικά γλίστρησε και έπεσε στο κενό.
Τρομαγμένος και γνωρίζοντας ότι βρισκόταν στη χώρα με βίζα που είχε λήξει, το έσκασε και έκλεισε δωμάτιο σε άλλο ξενοδοχείο.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας ο Βρετανός κρατείται με την υποψία της «εγκληματικής αμέλειας» που οδήγησε στον θάνατο ενός ανθρώπου.
«Έχει εκδοθεί ένταλμα εις βάρος του 25χρονου και τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει εις βάρος του θα παρουσιαστούν στο δικαστήριο. Η κυρία Wannipa και ο κ. Vella έκαναν πολύ αλλόκοτο, ακραίο σεξ στο μπαλκόνι όταν εκείνη έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε. Ο κ. Vella σοκαρισμένος το έβαλε στα πόδια, και φεύγοντας από το δωμάτιο άρπαξε το κινητό της για να σβήσει τα ίχνη του. Στη συνέχεια έκλεψε μια μοτοσικλέτα για να το σκάσει», δήλωσε στους ρεπόρτερ ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες