Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Σε ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο για παρακράτος, λυσσαλέα προπαγάνδα και επιτίθεται στην κυβέρνηση
«Ήθελαν να τους εμφανίσουν φασίστες»
Από τα πυρά της πρώην προέδρου της Βουλής δεν… γλιτώνουν τη ΕΡΤ και η ΕΡΤ3, που το μεσημέρι της Κυριακής (21.01.2018) δεν είχαν live κάλυψη από το συλλαλητήριο αλλά… έδειχναν καλλιτεχνικό πατινάζ.
«Το κάψιμο της Libertatia μου θυμίζει έντονα τον εμπρησμό της Marfin», γράφει η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Και σημειώνει πως «το παρακράτος υπάρχει παντού. Και η πραγματική Αριστερά το γνωρίζει και το αναγνωρίζει».
Δηλώνει πως είναι με εκείνους που «εξέφρασαν την αληθινή αγωνία όλων μας για την χώρα μας, που παραδίδεται κομμάτι-κομμάτι από τους προδότες».

«Δεν τους χαρίζω πουθενά»
«Δε χαρίζω τους πολίτες που διαδήλωσαν ούτε στους φασίστες ούτε στους εθνικιστές ούτε στους «εξευγενισμένους» μνημονιακούς ακροδεξιούς που ψήφισαν κι εφάρμοσαν όλα τα μνημόνια της υποτέλειας, ούτε στους χρυσαυγίτες, νοσταλγούς των ναζί, που αιματοκύλισαν τη Θεσσαλονίκη», γράφει η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Και χαρακτηρίζει την κυβέρνηση υποτελή, που δεν νομιμοποιείται να διαπραγματευθεί γιατί «θα παραδώσει ξανά τη χώρα μας».
«Τη χώρα δεν θα την υπερασπιστούν οι ακραίοι εκπρόσωποι της Εκκλησίας ή του Στρατού ούτε οι νοσταλγοί άλλων εποχών», καταλήγει.
Όλο το κείμενο από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Σήμερα στη Θεσσαλονίκη διαδήλωσαν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Υπερασπιζόμενοι την αξιοπρέπεια και την πατρίδα μας.
Όπως έχουν και έχουμε συνταγματικό δικαίωμα.
Και καθήκον.
Στη δημοκρατία.
... Δείτε περισσότερα
.crashonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες