Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018



Η πορνοστάρ που πλάγιασε με τον Τραμπ αποκαλύπτει ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος του [εικόνες]


Η πορνοστάρ που πλάγιασε με τον Τραμπ αποκαλύπτει ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος του [εικόνες]
Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να εκφράζεται συχνά σαν «ατρόμητος νταής» μέσω του προσφιλούς του Twitter, αλλά υπάρχει κάτι που στοιχειώνει τον ύπνο του.

Σύμφωνα με την πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, που λέγεται ότι κοιμήθηκε μαζί του, ο μεγιστάνας των ακινήτων τρέμει τους καρχαρίες και «ελπίζει όλοι να πεθάνουν».
Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2011 και βγήκε τελευταία στη δημοσιότητα η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών -κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ- είχε περιγράψει τον φόβο του νυν προέδρου των ΗΠΑ ως «το πιο παράξενο πράγμα».

Η Ντάνιελς, που είχε ισχυριστεί ότι είχε ερωτική σχέση με τον Τραμπ το 2006, λίγους μήνες αφότου η τρίτη γυναίκα του Μελάνια είχε φέρει στον κόσμο τον γιο τους Μπάρον, είχε πει στο περιοδικό InTouch ότι ο Τραμπ «είχε πάθει πώρωση» με το εβδομαδιαίο αφιέρωμα που κάνει κάθε χρόνο το Discovery Channel στους καρχαρίες.

«Έχει εμμονή με τους καρχαρίες», είπε. «Τρέμει τους καρχαρίες. Έλεγε “κάνω τόσες δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, αλλά ουδέποτε θα έδινα χρήματα σε οργάνωση που βοηθά τους καρχαρίες. Ελπίζω όλοι οι καρχαρίες να πεθάνουν.” Ήταν σαν καθηλωμένος, σαν να είχε εμμονή. Είναι πολύ περίεργο, το γνωρίζω».

Το 2013 ο Τραμπ είχε πει, μέσω Twitter πάντα: «Συγνώμη παιδιά, δεν είμαι οπαδός των καρχαριών – και μην ανησυχείτε θα εξακολουθούν να υπάρχουν πολύ αργότερα, αφότου εμείς θα έχουμε εξαφανιστεί.»
Sorry folks, I'm just not a fan of sharks - and don't worry, they will be around long after we are gone.
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 4 Ιουλίου 2013
«Οι καρχαρίες είναι οι τελευταίοι στη λίστα μου – σε αντίθεση ίσως με όλους τους χαμένους του πλανήτη κι αυτούς που μισούν!»
Sharks are last on my list - other than perhaps the losers and haters of the World!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 4 Ιουλίου 2013
Στο μεταξύ η Στόρμι Ντάνιελς, που φέρεται να έλαβε τον Οκτώβριο του 2016 130.000 δολάρια από δικηγόρο του Τραμπ για να μην αποκαλύψει τη σεξουαλική σχέση μαζί του, φρόντισε να εξαργυρώσει τον ντόρο του τελευταίου διαστήματος γύρω από το όνομά της: Γιόρτασε τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ορκωμοσία του Ρεπουμπλικανού προέδρου κάνοντας στριπτίζ σε κλαμπ εγκαινιάζοντας το νέο ζωντανό της σόου με τίτλο «“Ανάβοντας” Ξανά την Αμερική».

Οι πελάτες πλήρωσαν 20 δολάρια για να μπουν στο Trophy Club του Γκρίνβιλ στη Νότια Καρολίνα και να «απολαύσουν» τις δύο παραστάσεις της πρώην πορνοστάρ, σύμφωνα με την Washington Post.
Βίντεο: YouTube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες