Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Χωράει 6 άτομα, στο φέρνουν σε 4 ημέρες, κοστίζει 9.000€ και το εσωτερικό του θα σας μαγέψει





Για κάποιους, το να ζουν σε ένα γραφικό σπιτάκι στο δάσος είναι ένα άπιαστο όνειρο. Για άλλους, το να ζουν στον δρόμο είναι ο τρόπος που θέλουν να ζουν την ζωή τους.
Και για τους δύο τύπους ανθρώπων όμως, το σπιτάκι αυτό με όνομα Rustic River Park Home είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται. Αλλά αυτά τα ρουστίκ σπίτια δεν είναι συνηθισμένα.
Αντιθέτως, είναι τροχόσπιτα, έτοιμα να βγουν στον δρόμο οποιαδήποτε στιγμή και να μεταφερθούν στην τοποθεσία της επιλογής σας. Η ζωή θα ήταν πολύ πιο περιπετειώδης με ένα τέτοιο σπίτι!
Όπως βλέπετε, δεν είναι ένα συνηθισμένο τροχόσπιτο. Είναι φτιαγμένο με πολύ καλό γούστο και έχει ξύλινες λεπτομέρειες.
Χωράει 6 άτομα, στο φέρνουν σε 4 ημέρες, κοστίζει 9.000€ και το εσωτερικό του θα σας μαγέψει - Εικόνα 2
Το εσωτερικό κάθε σπιτιού είναι σχεδιασμένο με πολύ κομψότητα. Συμπεριλαμβάνονται ξύλινοι τοίχοι και ντουλάπια, καθώς και κουζίνα με γρανιτένιο πάγκο.
Η κουζίνα από μόνη της είναι μεγάλη και είναι εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες ανοξείδωτες συσκευές.
Το υπνοδωμάτιο πίσω από την κουζίνα έχει ένα λαμπερό, πλατύ παράθυρο που αφήνει τον ήλιο να μπει. Υπάρχει χώρος και για να κοιμηθούν φιλοξενούμενοι.
Παρόλο που είναι ένα ‘μικροσκοπικό’ σπίτι, θα δείτε πως έχει αρκετό χώρο – πράγματι μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι έξι άτομα.
Χωράει 6 άτομα, στο φέρνουν σε 4 ημέρες, κοστίζει 9.000€ και το εσωτερικό του θα σας μαγέψει - Εικόνα 3
Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι 13 μέτρα σε μήκος, 1,8 μέτρα σε πλάτος και μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει μία μικρή οικογένεια.
Η τιμή του κυμαίνεται από τα $12,265 μέχρι τα $14,940 και είναι πλήρως επιπλωμένο και έτοιμο να φιλοξενήσει μια οικογένεια.
Θα μπορούσατε να ζήσετε σε ένα τέτοιο σπίτι; Πώς σας φαίνεται αυτό το τροχόσπιτο;
[viralman.gr]https://rumble.com/v323on-fully-furnished-house-on-wheels-sleeps-6-people.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες