Κυριακή 22 Απριλίου 2018

«Κεραυνοί» του σαμαρικού antinews για ΝΔ...

...για τον «πόλεμο» στη «Δημοκρατία»...

Το ένα μετά το άλλο ανοίγουν τα εσωκομματικά μέτωπα στη ΝΔ, λόγω των...

...χειρισμών της ηγετικής ομάδας πάνω σε πλειάδα ζητημάτων, μεταξύ των οποίων και η αντιμετώπιση της κριτικής από τον Τύπο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο «πόλεμος» που ξέσπασε μεταξύ της ΝΔ και της εφημερίδας «Δημοκρατία» για τα… μάτια της Μαρίας Σπυράκη.

Η διαμάχη που άνοιξε και κυρίως η απάντηση της ΝΔ δεν φαίνεται να βρήκε σύμφωνες όλες τις πτέρυγες του κόμματος, κρίνοντας τουλάχιστον από ένα σκληρό δημοσίευμα της -σαμαρικών πεποιθήσεων- ιστοσελίδας antinews.gr, η οποία «τα βάζει» με την ηγετική γραμμή της Πειραιώς για τον τρόπο αντίδρασής της. «Φαίνεται ότι προτιμούν τα… φιλελεύθερα λιβανιστήρια και τις αβανταδόρικες δημοσκοπήσεις των «κουμπάρων», παρά τις ανεξάρτητες κριτικές δημοσιογραφικές φωνές που ενδιαφέρονται πραγματικά για την παράταξη», αναφέρει μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα.

«Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει ένας πολιτικός, είναι να επιτεθεί σε δημοσιογράφο ή σε έντυπο επειδή δυσαρεστήθηκε με την κριτική που του ασκήθηκε. Οι παλαιότεροι πολιτικοί διατηρούσαν ως κόρη οφθαλμού αυτό τον… άγραφο κανόνα. Είτε απαντούσαν εποικοδομητικά και χωρίς ύβρεις, είτε δικαιωνόντουσαν διά της σιωπής τους. Ωστόσο, η εκπρόσωπος της ΝΔ, αν και δημοσιογράφος, παραβίασε τον… χρυσό κανόνα. Διαβάζοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε η Πειραιώς με αφορμή την κριτική που της ασκεί η εφημερίδα Δημοκρατία μείναμε άναυδοι», τονίζει το antinews.gr, ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει:

«Πρόκειται ίσως για την πιο υβριστική ανακοίνωση κατά εντύπου που έχει εκδοθεί ποτέ από κόμμα […] Φαίνεται ότι προτιμούν τα… φιλελεύθερα λιβανιστήρια και τις αβανταδόρικες δημοσκοπήσεις των «κουμπάρων», παρά τις ανεξάρτητες κριτικές δημοσιογραφικές φωνές που ενδιαφέρονται πραγματικά για την παράταξη».

«Καλό είναι λοιπόν η ΝΔ, αν πραγματικά θέλει να φέρει την αλλαγή που ευαγγελίζεται και να γραφτεί στην ιστορία για αυτή της την πράξη, να σταματήσει να ταυτίζεται με τα λιβανιστήρια και να πάψει να επιτίθεται σε όσους της ασκούν κριτική. Διαφορετικά, θα αποδείξει περίτρανα ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι απλώς να κατακτήσει την εξουσία. Ακριβώς αυτό για το οποίο κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει το εν λόγω δημοσίευμα...

Πηγή: altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες