Κυριακή 29 Απριλίου 2018

«Σφάζονται» στη ΝΔ για τα ψηφοδέλτια...

Αποκαλύπτει ο Αντώναρος...

Χαμός γίνεται με τα ψηφοδέλτια στη ΝΔ όπως αποκαλύπτει με ανάρτησή του στο facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφέρει...
...12 εν ενεργεία γαλάζιοι βουλευτές είναι εκτός ψηφοδελτίων.

Συγκεκριμένα γράφει στο Facebook του:

«Οι πληροφορίες μου δεν επιδέχονται καμιά αμφισβήτηση.

Τουλάχιστον 12 -σύμφωνα με άλλους υπολογισμούς 15- είναι οι σημερινοί εν ενεργεία βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας τους οποίους σχεδιάζει να αποσύρει “από ενεργές εκλόγιμες θέσεις στα ψηφοδέλτια” ο πρόεδρος του κόμματος. Είτε με καρατόμηση, είτε με μετάθεση στο Επικρατείας, είτε με υποσχέσεις για άλλες θέσεις.

Σ’ αυτό το στάδιο δεν θα αποκαλύψω ονόματα. Θα προσθέσω μόνο ότι στον κατάλογο αυτό περιλαμβάνονται όχι μόνο κορυφαία ονόματα αλλά και λιγότερο γνωστοί στο πανελλήνιο βουλευτές. Υπάρχει δε και ειδικός κατάλογος που περιλαμβάνει άλλα ονόματα που ενδέχεται να έχουν νομικές εμπλοκές μέχρι την ημέρα της κάλπης. Και δεν είναι ούτε λίγα, ούτε άγνωστα.

Τα κριτήρια που προσπαθούν να εφαρμόσουν οι εμπνευστές της λίστας αποκλεισμών είναι πολλά. Αλλά στη λίστα περιλαμβάνονται κι ονόματα “αναπάντεχα” -πέρα απ’ αυτά που αναφέρονται σε κυριακάτικα δημοσιεύματα. Άλλωστε τις δικές μου πληροφορίες τις έχω στη διαθεση μου εδώ και δέκα μέρες περίπου -ήθελα απλά να τις τσεκάρω. “Καποιοι θα τρίβουν τα μάτια τους”, μου επιβεβαίωσε παλιό κομματικό στέλεχος.

Σφαγή θα γίνει και στους πρώτους επιλαχόντες. Το δε τρικ που θα εφαρμοσθεί είναι παλιό: Σε όλους θα δίνεται μέχρι την τελευταία στιγμή η διαβεβαίωση ότι θα είναι στη λίστα ώστε να μην προλάβουν να πάνε αλλού. Και την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων θα κατατεθούν τα ονόματα που θα έχει επιλέξει η κομματική ηγεσία.

Για να εξασφαλισθεί δε η μυστικότητα της σύνταξης των καταλόγων υποψηφίων η ευθύνη έχει ανατεθεί σε στενό συγγενή του Μητσοτάκη»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες