Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Τούρκος κατασκευαστής τιμά την Ελλάδα! Χτίζει γειτονιά με πολυκατοικίες και την ονομάζει Σαντορίνη[Εικόνες]

Την ώρα που η Άγκυρα συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις προκλήσεις εναντίον της Ελλάδας, Τούρκος κατασκευαστής δημιουργεί ένα μπλοκ κατοικιών στη Σμύρνη με το όνομα .

Οπως καταλαβαίνει κανείς από την ονομασία του έργου, Park Life Σαντορίνη (Park Yaşam Santorini), είναι εμπνευσμένη από την Σαντορίνη, το αγαπημένο νησί για διακοπές στην , όπως αναφέρει ο κατασκευαστής στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Βέβαια το συγκρότημα Σαντορίνη στη Σμύρνη δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων. Ενδεικτικό είναι πως στο κέντρο του συγκροτήματος ο κατασκευαστής έχει τοποθετήσει έναν παραδοσιακό μυλο (βέβαια παραπέμπει περισσότερο σε τοπίο Ολλανδίας). Προφανώς θα μπερδεύτηκε τους γνωστούς μύλους της Μυκόνου.
rotatos noimosuni krema.jpgH μοναδική κρέμα με την δική της νοημοσύνη που αλλάζει την εμφάνισή σας άμεσα ! 
H Namleen φέρνει πρώτη την προβιοτική τεχνολογία στα καλλυντικά στην Ελλάδα και δημιουργεί καινούργια δεδομένα στον χώρο της ομορφιάς και της υγείας. Η Rejuvance probiotic cream εγγυάται τα αποτελέσματά της στο δέρμα σας αλλά και την υγεία αυτού. Η δύναμη των προβιοτικών προκαλεί τριγμούς στα μέχρι σήμερα τεχνολογικά δεδομένα στο χώρο της ομορφιάς. H probiotic rejuvence cream εξαφανίζει τις ρυτίδες με εμφανή αποτελέσματα από το πρώτο 24ώρο, εξαφανίζει ακμή και σπυράκια μέσα σε λίγες ώρες και πάρα πολλά άλλα!
Δείτε το προϊόν εδώ
crazynapo_official_logo rotator banner.png
Σύμφωνα με τον κατασκευαστή πρόκειται για μία γειτονιά που θα καταλαμβάνει έκταση 21.000 τετραγωνικών μέτρων. Το έργο θα αποτελείται από 507 συγκροτήματα διαμερισμάτων, καθώς και 17 μονοκατοικίες. Το Park Life Σαντορίνη θα καταλαμβάνει μία έκταση 52 τετράγωνο με συγκροτήματα των 5 και 8 ορόφων. Τα διαμερίσματα θα έχουν εμβαδόν από 53 έως 114 τετραγωνικά μέτρα. Οι τιμές των ακινήτων ξεκινούν από 228.000 τουρκικές λίρες.
Οι κατόψεις των σπιτιών 
Το μικρότερο, με εμβαδόν 

Το μεγαλύτερο με εμβαδόν 

Το συγκρότημα κατοικιών Σαντορίνη στη Σμύρνη

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες