Μοιάζει με παραμύθι!… Ήταν κάποτε μια πανέμορφη, ψηλή και λαμπερή κοπέλα, προερχόμενη από μία μεσαία Ελληνική συντηρητική οικογένεια. Ξεκίνησε τη ζωή της με πολλά όνειρα, που μπορεί για εκείνους που δεν τη συμπαθούσαν να άγγιζαν και να ξεπερνούσαν τα όρια της προσωπικής
ματαιοδοξίας . Η Τζίνα όπου περπατούσε έλαμπε. Και από τα εφηβικά της χρόνια ένοιωθε η ίδια ότι είχε άστρο στον ουρανό! Aρκεί να πρόσεχε λίγο τα βήματά της, για να μπορέσει μέσα από το θαυμασμό αλλά και τη ζήλια του κόσμου να ανέβει ψηλά. Όσο πιο ψηλά γινόταν!…
Οι αδελφές της επέλεξαν να ακολουθήσουν άλλες σπουδές. Η Τζίνα προτίμησε την υποκριτική, την πασαρέλα και το μόντελινγκ.
Πολύ νέα αγαπήθηκε και κυνηγήθηκε πολύ από το ανδρικό φύλο. Μεγάλα ονόματα της επιχειρηματικής και γενικότερα της δημόσιας ζωής έκοβαν φλέβες μπροστά στα πόδια της.
Ώσπου ήρθε η ώρα… Δύο, μάλλον αταίριαστοι –οπτικά τουλάχιστον- άνθρωποι, ένιωσαν εκείνη την περίεργη χημεία που προσδιορίζει με έναν μαγικό τρόπο τις ανθρώπινες ερωτικές σχέσεις, να τους φέρνει με ένταση πιο κοντά. Τον έναν δίπλα στον άλλο.
Ο Παύλος Βαρδινογιάννης, ένας συμπαθής, αθόρυβος άνθρωπος, προερχόμενος από ένα μεγάλο επιχειρηματικό τζάκι, γιος  εκείνου που ξεκίνησε, μαζί με τον Βαρδή, την επιχειρηματική αυτοκρατορία της οικογένειας, του Νίκου του Βαρδινογιάννη, ήταν ο πρίγκιπας του παραμυθιού, που θα έπαιρνε από το χέρι την όμορφη νεράιδα για να την οδηγήσει στον Πύργο των Ονείρων της.
       
Ο Νίκος Βαρδινογιάννης πατέρας του Παύλου. Δημιούργησε μαζί με τον Βαρδή την επιχειρηματική αυτοκρατορία.
Πως τα ρόδα έγιναν αγκάθια!…
Το ωραίο παραμύθι κράτησε περίπου 11 ολόκληρα χρόνια. Και προσγειώθηκε ξαφνικά για να σκάσει με πάταγο σε μία παγωμένη δικαστική αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, όπου, την εβδομάδα που πέρασε, διαδραματίστηκε το πιο πρόσφατο δικαστικό επεισόδιο στη σκληρή σύγκρουση του ζευγαριού, που είδε τα ρόδα μιας κοινής παραμυθένιας ζωής να μαραίνονται ξαφνικά και να γίνονται σκληρά και μυτερά αγκάθια.
Και οι 2 πρωταγωνιστές ήσαν παρόντες σε μία ακόμη προσωπική σύγκρουση μεταξύ τους. Εκδικαζόταν η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του μεγαλοεπιχειρηματία, σε βάρος της ηθοποιού, με μήλον της έριδος  την επιμέλεια των 4 παιδιών τους.
Αν διαβάσει κανείς το ρεπορτάζ, όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα espresso θα υποστεί ένα μικρό ή ένα μεγάλο σοκ. Έχουμε και λέμε λοιπόν: «Η πλευρά του επιχειρηματία, βασιζόμενη στον ισχυρισμό της, ότι η πρώην σύζυγός του είναι εθισμένη στην κοκαΐνη και, άρα, ακατάλληλη για να έχει την επιμέλεια των παιδιών, ζήτησε από το δικαστήριο να ληφθεί DNA από την ηθοποιό και να εξεταστεί, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πράγματι κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών».
Σύμφωνα πάντοτε με το ίδιο ρεπορτάζ, η δικηγόρος του Παύλου Βαρδινογιάννη Έλενα Τζούλη (σύζυγος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου) υπέβαλε το αίτημα προς το δικαστήριο να ληφθεί βιολογικό υλικό από  τις τρίχες της ηθοποιού, για να εξεταστεί στη συνέχεια από το ειδικευμένο τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς, όπως υποστήριξε, είναι η μόνη εξέταση που μπορεί να δείξει με ακρίβεια εάν κάποιος είναι χρήστης ουσιών.

Μαρτυρίες που σοκάρουν…

Η πλευρά του Παύλου Βαρδινογιάννη κάλεσε να καταθέσει ως μάρτυρας ο υπεύθυνος ασφαλείας του, ο οποίος συντονίζει επί σειρά πολλών ετών τα μέτρα ασφαλείας όλων των μελών της οικογένειας.
Ο συγκεκριμένος μάρτυρας έκανε λόγο στην κατάθεσή του «για εθισμό της Τζίνας Αλιμόνου, τόσο στην κοκαΐνη όσο και στο αλκοόλ».
Ο ίδιος μάρτυρας, σύμφωνα πάντοτε με το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης εφημερίδας, ισχυρίστηκε ότι η ηθοποιός «συχνάζει σε πριβέ χώρους γνωστών κλαμπ, όπου ερωτοτροπεί με διαφόρους άνδρες, κάνει χρήση ουσιών και παραμελεί τα παιδιά της, έχοντας αναθέσει την φροντίδα τους στις νταντάδες και στο πολυμελές υπηρετικό προσωπικό». Ο ίδιος μάρτυρας υποστήριξε ακόμη ότι «η οικογένεια έχει αλλάξει 230 νταντάδες τα τελευταία 9 χρόνια, με την ηθοποιό να εξυβρίζει, αλλά ακόμα και να χειροδικεί σε βάρος των εργαζομένων».
Σε άλλα σημεία της κατάθεσής του ο επικεφαλής της ασφάλειας του Π. Βαρδινογιάννη διατύπωσε την άποψη ότι «η Τζίνα Αλιμόνου λείπει τις περισσότερες ώρες από το σπίτι και συνηθίζει να επιστρέφει τα ξημερώματα σε κατάσταση μέθης…». Όπως αναγράφει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ο ίδιος μάρτυρας «αναφέρθηκε ακόμη στις απίστευτες σπατάλες της ηθοποιού αλλά και στην υπέρογκη διατροφή (50.000€), που καταβάλλει κάθε μήνα ο Π. Βαρδινογιάννης, στην πρώην σύζυγό του, παρά το γεγονός ότι η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει σε πτώχευση την εταιρεία του στην Ελλάδα».
Κλείνοντας, ο μάρτυρας που εκλήτευσε η πλευρά Π. Βαρδινογιάννη ισχυρίστηκε επιπλέον ότι «ο λόγος που η ηθοποιός ήθελε να επιστρέψει στην χώρα μας από την Αμερική όπου ζούσε η οικογένεια, ήταν για να μπορεί να κάνει τον έκλυτο βίο, που συνήθιζε, εν τη απουσία του συζύγου της, γυρνώντας από πάρτι σε πάρτι, με πρόσωπα του καλλιτεχνικού σιναφιού».
Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται τους επόμενους μήνες.
Η εποχή των ρόδων…


Είναι γεγονός ότι υπάρχουν παραμύθια που δεν έχουν καλό τέλος. Άλλωστε ο φθόνος όλων των γύρω και τα περίεργα ανακλαστικά μιας συγκεκριμένης μερίδας των καθ’ έξιν κοσμικών, είχαν αρχίσει από πολύ νωρίς να βλέπουν πίσω από τις πυκνές συστάδες με τα τριαντάφυλλα, που περιτριγύριζαν το ζευγάρι, κάποιους «δράκους» να έρχονται.
Χαμηλόφωνα στην αρχή, αλλά πιο δυνατά στη συνέχεια, οι καλοθελητές είχαν αρχίσει να ψιθυρίζουν ότι «ο Παύλος με την Τζίνα δεν ταίριαζαν, ούτε στις κοινές τους φωτογραφίες! Την εποχή των μεγάλων ερώτων».
Κι’ όμως το ζευγάρι έζησε μαζί για πολλά χρόνια και έκανε 4 θαυμάσια παιδιά.

Για την επιμέλεια αυτών των παιδιών (και όχι μόνο…) έχει ξεσπάσει τώρα η πολύ σκληρή σύγκρουση ανάμεσα στο ζευγάρι, που κάνει να ακούγονται μέσα στις παγωμένες αίθουσες των δικαστηρίων λόγια και ισχυρισμοί, που και αν ακόμη αληθεύουν (κάτι που πρέπει να αποδειχθεί…) θα έπρεπε ίσως να έχουν μείνει επτασφράγιστα μυστικά μέσα στα κλειστά δωμάτια του σπιτιού μιας οικογένειας, που έζησε μαζί επί 11 χρόνια και μετά χωρίστηκε.-
Υπήρξε τρίτο πρόσωπο;

Στα περιοδικά και στους ιστότοπους, που ειδικεύονται στα gossip έχουν γραφτεί πολλά για την προσωπική σχέση του Π. Βαρδινογιάννη με την δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, που εδώ και 4 εβδομάδες έχει ξεκινήσει τη δική της εκπομπή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Κανείς απ’ τους 2 τους, δεν έχει επιβεβαιώσει δημόσια την ύπαρξη ερωτικού δεσμού. Κάνουν λόγο για μία προσωπική φιλία. Ίσως γιατί δεν θέλουν να χρησιμοποιηθεί η σχέση αυτή, κατά τον ένα ή τον άλλον τρόπο, στην οξύτατη αντιδικία του Παύλου με την Τζίνα Αλιμόνου.


europost