Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Η τρόικα του πολέμου στόχευσε το Προεδρικό Μέγαρο και το στρατηγείο Δημοκρατικής Φρουράς στη Δαμασκό αλλά όλοι οι πύραυλοι καταστράφηκαν από την αεράμυνα.

To συριακό προεδρικό  Μέγαρο και το στρατηγείο της Δημοκρατικής Φρουράς στοχεύθηκαν κατά την επίθεση της τριμερούς  στη Συρία αλλά όλοι οι αντίπαλοι πύραυλοι αναχαιτίστηκαν και καταστράφηκαν κοντά στους 2 στόχους τους.

Η επίθεση που διευθύνθηκε αρχικά από τις ΗΠΑ που δεν είχαν καμιά ανάγκη από Γαλλία και Αγγλία  (αυτές οι 2 χώρες υπηρέτησαν το décor της επιχείρησης σύμφωνα με λεγόμενα του  Sayed Hassan Nasrallah της Hezbollah) στόχευσε κυρίως στρατιωτικά αεροδρόμια και όχι 3 συγκεκριμένους στόχους. Πληροφορίες μιλούν για τη συμμετοχή 2 ισραηλινών μαχητικών αεροσκαφών σε αυτή την επίθεση χωρίς πάντα να διευκρινίζουν αν τα ισραηλινά συμμετείχαν στην campagne και σε αυτή την περίπτωση η συμμαχία δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ως τρομερής ή ενήργησαν παράλληλα. Η ισραηλινή αξιολόγηση αυτής της επίθεσης είναι χωρίς διφορούμενο :  μηδενικό αποτέλεσμα  και χωρίς καμιά φερόμενη τακτική ή στρατηγική.
Κανένα radar ή θέση συριακών SAM δεν αγγίχθηκε κατ΄αυτήν την επίθεση…19 πύραυλοι JASSM-ER εκτοξεύθηκαν κατά της Συρίας από αμερικανικά στρατηγικά βομβαρδιστικά B-1B ….
Το γεγονός ότι η άνοδος σε δύναμη των διαθέσιμων μέσων επίθεσης των ΗΠΑ συνεχίζει γύρω από τη Συρία δεν αφήνει καμιά αμφιβολία πιθανή για προετοιμασία άλλων επιχειρήσεων  στοχεύοντας τη Συρία στο εγγύς μέλλον.
Strategika51 16.4.18
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες