Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΤΗ ΣΥΡΙΑ. Επίθεση από Ισραηλινούς πυραύλους σε Χομς, Δαμασκό. Η συριακή αεράμυνα κατέστρεψε εχθρικούς στόχους στον ουρανό της Homs.

Πριν από λίγο έγκυρες πηγές φιλοκυβερνητικές με την επισήμανση έκτακτο αναφέρουν ότι η συριακή αεράμυνα κατέστρεψε εχθρικούς στόχους στον ουρανό της Χομς. Το SANA αναφέρει ότι η συριακή αεράμυνα απάντησε σε πυραύλους που εισχώρησαν στον ουρανό της Homs.
Yπάρχουν αναφορές για ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές γύρω από Χομς και απάντηση σπό συριακή αεράμυνα. Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στοχεύει την αεροπορική βάση al-Shayrat στηHoms.Αναφορές η επιδρομή απέτυχε και η αεροπορική βάση δεν χτυπήθηκε, όλοι οι ισραηλινοί πυραύλοι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία από συριακή αεράμυνα σε Δαμασκό, Χομς.
Συριακά και ιρανικά πρακτορεία αναφέρουν ότι επίθεση με πυραύλους δέχθηκε η αεροπορική βάση Shayrat.
6 πύραυλοι εκτοξεύθηκαν κατά αεροπορικής βάσης στη Χομς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ξαναδέχθηκε επίθεση και το T4.

Τοπικός ρεπόρτερ του The Arab News λέειότι ισραηλινά αεροπλάνα εισχώρησαν στο συριακό εναέριο χώρο. Το almayyaden ισχυρίζεται ότι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φέρουν απόπειρα επίθεσης και στο διεθνές αεροδρόμιο Δαμασκού.Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι την επίθεση στη Δαμασκό την δέχθηκε το στρατιωτικό αεροδρόμιο al Damyr αλλά απωθήθηκε αφού καταρρίφθηκαν,όλοι οι πύραυλοι και οι 3.Συνολικά 6 στόχευσαν αεροπορικές βάσεις στηHoms, και 3 στο Al Dameer στη Δαμασκό.
 To Israel μέσω Λιβάνου χτύπησε στη Συρία……Tα ισραηλινά jets μέσω Λιβάνου κι από Βορρά Israel εκτόξευσαν stand-off πυραύλους κατά Al Shuyrat-Dumyar-T4 AB. όλοι καταρρίφθηκαν . Η συριακή αεράμυνα ανταπάντησε και με 4 S-200. To Πεντάγωνο από την πλευρά του ξεκαθάρισε ότι δεν επιχειρεί αυτό στην περιοχή.
Εντατική ανάπτυξη του ισραηλινού στρατού στα υψίπεδα του Γκολάν αναφέρουν δημοσιογραφικές πηγές.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες