Σάββατο 14 Απριλίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ / O α΄fake war στην ιστορία. O ηγέτης της γαλλικής αριστεράς Jean-Luc Mélenchon λέει ότι οι Ρώσοι και ο Άσαντ είχαν ενημερωθεί για την τροχιά των πυραύλων.

O ηγέτης της γαλλικής αριστεράς Jean-Luc Mélenchon πριν από λίγο έκανε μια αιχμηρή δήλωση που αποκαλύπτει ότι από το « χημικό θέατρο » περάσαμε στο «πολιτικό θέατρο» αφού παρακολουθήσαμε ένα στημένο πολεμικό επεισόδιο. Μετά το fake news των χημικών είδαμε τον α΄fake war στην ιστορία .
Αναρωτιέται ο πολιτικός αρχηγός «ποιοί είναι οι σκοποί αυτού του πολέμου των βομβαρδισμών αυτή τη νύχτα; Δεν υπάρχουν. Ειδικά μετά την ενημέρωση των Ρώσων και επομένως του Άσαντ για την τροχιά των πυραύλων. Ανακεφαλαίωση: ένα επικίνδυνο εγχείρημα χωρίς συγκεκριμένο στόχο.» Ίσως  έτσι εξηγείται και η επιτυχής αναχαίτιση των περισσοτέρων από τους πυραύλους μόνο από τη συριακή αεράμυνα αφού ρώσοι και σύριοι παρουσιάζουν ως απολογισμό  ότι χτυπήθηκαν οι 71 στους 103. Μιλάμε σε αυτή την περίπτωση για έναν ελεγχόμενο πόλεμο για έναν «μη πόλεμο» για έναν «συνεργατικό πόλεμο» και το ερώτημα που τίθεται από τον πολιτικό είναι σε τι αποσκοπεί….Σε κάθε περίπτωση ο σύριος πρέσβης στο Λίβανο από την πλευρά του έκρινε ως μηδενικά τ΄αποτελέσματα αυτών των χτυπημάτων.dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες