Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Έπαθε φρενίτιδα ενώ έβλεπε π0ρνό και έκοψε από τη ρίζα τα γεννητικά του όργανα με μαχαίρι (ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ)

Το μεγάλο του πάθος δεν είναι ούτε το ποδόσφαιρο, ούτε τα χαρτιά, ούτε τα αυτοκίνητα, ούτε οι γυναίκες. Το μεγάλο του πάθος είναι να παρακολουθεί από το λαπτοπ ή το κινητό του ταινίες σκληρού πορνό.

Ο άτυχος άντρας είναι 30 ετών και μένει στην Μπανγκόκ. Ο Σρινσανάου πριν από λίγες ημέρες βρισκόταν μόνος στο διαμέρισμα του όταν άρχισε να παρακολουθεί άλλη μια ταινία σκληρού πορνό από το smartphone του.

Ξαφνικά άρχισε να καταλαμβάνεται από… φρενίτιδα και άρχισε με ένα μαχαίρι να τραυματίζει το γυμνό κορμί του.


Κάποια στιγμή επάνω στον παροξυσμό του διαπίστωσε ότι τα χέρια του είχαν γεμίσει αίματα και στο ένα του χέρι κρατούσε το κομμένο του πέος. Το είχε κόψει από τη ρίζα.

Ο ίδιος τότε τηλεφώνησε σε ασθενοφόρο. Οι γιατροί έφτασαν στις 10.45 μ.μ. στο διαμέρισμα του τέταρτου ορόφου στην περιοχή Khet Nong Chok της Μπανγκόκ για να τον βρουν γυμνό και να κρατάει τα γεννητικά του όργανα.
Τον μετέφεραν εσπευσμένα στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο ο Σρινσανάου δεν συνεργαζόταν με τους γιατρούς. Κρατούσε το κομμένο του πέος και έλεγε συνέχεια: «Έβλεπα πορνό, έβλεπα πορνό».
Τελικά κατάφεραν να συγκολλήσουν το κομμένο πέος και σε λίγους μήνες θα υπάρχει μόνο η ουλή από τα ράμματα στη βάση του…
Πηγές: topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες