Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Ροζ βίντεο «καίει» παίκτρια ελληνικού ριάλιτι! Δεν το μαζεύει με τίποτα!

Συμμετέχει αυτή τη στιγμή που μιλάμε σε ένα από τα ριάλιτι προγράμματα που προβάλλονται στην Ελληνική τηλεόραση.
Το στυλ της κάνει «μπαμ». Δεν ήταν και το καλύτερο κορίτσι πριν μπει στο ριάλιτι.


Της άρεσουν τα γούστα, τα λούσα και το αχαλίνωτο σεξ. Πρώτα τραπέζια σε νυχτερινά κέντρα, ακριβές διακοπές, αναρτήσεις στο instagram, ρούχα, νύχια, μαλλιά, ρολόγια, τσάντες. Όλο το πακέτο δηλαδή που έλκει ή καλύτερα αποτελεί στόχο ζωής για τις εγχώριες συνοδούς πολυτελείας που ξεχειμωνιάζουν στο Ντουμπάϊ και το Λονδίνο και από τον Μάϊο πηγαίνουν στη Μύκονο και κάθονται μέχρι το Σεπτέμβριο.
Η συγκεκριμένη κοπέλα λένε τα ‘φαγε τα «ψωμιά» της. Για την ακρίβεια στις βραδινές πιάτσες η αγοραία έκφραση που χρησιμοποιείται για το πρόσωπό της είναι πως είναι «πολυχρησιμοποιημένη».
Μάλλον γι’ αυτό μπήκε και στο ριάλιτι. Αν όχι από ματαιοδοξία… Κυκλοφορεί έμαθα λοιπόν από κινητό σε κινητό ένα ροζ βίντεο που τραβήχθηκε πριν τρία χρόνια στην Μύκονο και απεικονίζει την ίδια, τον τότε σύντροφό της και ένα Άραβα να περνάνε και οι τρεις μαζί καλά πάνω σε ένα σκάφος.
Και το βίντεο τραβήχθηκε με την απόλυτη συγκατάβαση της συμμετέχουσας όπως φαίνεται ξεκάθαρα. Βέβαια η ίδια τρέμει τώρα μην πάρει το θέμα μεγαλύτερη δημοσιότητα. Μήπως όμως και όχι; Και η Κιμ Καρντάσιαν με sex tape ξεκίνησε την καριέρα της…
nassosblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες