Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Ασταμάτητος και στη Θεσσαλονίκη ο ΝΟΠ!

Η ομάδα του ΝΟ Πατρών.
waterpolonews.gr
Με γκολ του Καρβουντζή 0:01 πριν τη λήξη της αναμέτρησης ο ΝΟ Πατρών ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι του Β’ Ομίλου της 12ης αγωνιστικής στην Α2 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, αφού επικράτησε με 8-7 του Άρη. Η ομάδα του Κώστα Σακαλή έφτασε στην 11η συνεχόμενη νίκη της στο φετινό μαραθώνιο και
εξασφάλισε την πρωτιά που της δίνει βαθμολογικό πλεονέκτημα για τη Β’ Φάση των πλέι οφ. Από τη μεριά του ο Άρης που έχει παράπονα από τη διαιτησία του κ. Καρούλη έμεινε στη δεύτερη θέση μαζί με τη Νίκη Βόλου.
Ο Άρης ξεκίνησε καλύτερα στην αναμέτρηση και προηγήθηκε με 3-1 στην πρώτη περίοδο, όμως οι Πατρινοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν το ημίχρονο. Ο Άρης με τέρματα των Παπαθεοδώρου και Δημητριάδη έφτασε εκ νέου σε προβάδισμα με δύο γκολ (5-3), όμως οι Αχαιοί απάντησαν και πάλι με δύο γκολ του Βικάτου για το 5-5.
Στην τελευταία περίοδο Δίπλαρος και Βικάτος έδωσαν δύο φορές προβάδισμα στον ΝΟΠ (5-6, 6-7) όμως δύο γκολ των Δημητριάδη και Μίχα έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με 1:30 να απομένει. Οι δύο ομάδες έχασαν τις επόμενες επιθέσεις με τον Καρβουντζή να σκοράρει στο τελευταίο δευτερόλεπτο.
Άρης – ΝΟ Πατρών 7-8 (3-1, 0-2, 2-2, 2-3)
Άρης: Δημητριάδης 3, Παπαθεοδώρου 2, Μουστεράκης 1, Μίχας 1
ΝΟ Πατρών: Καρβουντζής 3, Βικάτος 3, Ανδρικόπουλος 1, Δίπλαρος 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες