Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Βόμβες Σφαιρόπουλου μετά το «θρίλερ» με την Κύμη...

O Ολυμπιακός επικράτησε μεν της Κύμης με 78-75, ωστόσο η κάκιστη εμφάνιση των Πειραιωτών και το γεγονός ότι απώλεσαν διαφορά 25 πόντων και έκαναν το παιχνίδι ντέρμπι, "τρέλανε" τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Στη...
συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε "βαριές" ατάκες και δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι ντρέπεται για τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του μετά το 15ο λεπτό!

Αναλυτικά:

"Σήμερα κάναμε το 1-0, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Κρατήσαμε την Κύμη στους οκτώ πόντους στην πρώτη περίοδο και στους 11 έως το 15', η διαφορά έφτασε στους 25 πόντους και κάπου εκεί όλοι πίστεψαν ότι θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Σταμάτησαν να κάνουν αυτά που έπρεπε. Για την εικόνα μετά το 15' πραγματικά ντρέπομαι που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας, για τον τρόπο που έπαιξε σήμερα. Μίλησα στους παίκτες και τους είπα ότι όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να παίζει έτσι. Πρέπει να διορθώσουμε τα πράγματα όσο είναι καιρός, γιατί αν συνεχίσουμε έτσι, βλέπετε πως είναι τα πράγματα στο γήπεδο, η κατάσταση δεν θα πάει όπως θέλουμε. Η ομάδα θέλει κάτι παραπάνω απ' όλους. Έχουμε κερδίσει σε δύσκολες ευρωπαϊκές έδρες, έχουμε κερδίσει δύο φορές ομάδες του Final Four. Κάτι φταίει, είναι και πνευματικό και αγωνιστικό το πρόβλημα. Δεν θέλω να πιστεύω ότι οι παίκτες μου δεν θέλουν να κάνουν κάτι καλό, σίγουρα όμως είμαι προβληματισμένος. Προσπαθώ να βρω την αιτία που η ομάδα δεν αποδίδει καλά. Αν δεν δουλέψουμε όλοι μαζί, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα"...nonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες