Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

Οργή για γλειφιτζούρι αδυνατίσματος...

Σφοδρή κριτική για την επιλογή της να διαφημίσει ένα γλειφιτζούρι αδυνατίσματος μέσω Instagram δέχθηκε η...

Κιμ Καρντάσιαν.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός Τζαμέλα Τζαμίλ που προωθεί μία καμπάνια ευαισθητοποίησης για την αποδοχή όλων των σωματότυπων και μεγεθών, χαρακτήρισε «τοξική» την επιρροή της Καρντάσιαν στα νέα κορίτσια.

Η δημοφιλής περσόνα της τηλεόρασης και των social media ανάρτησε στο Instagram μία φωτογραφία με την ίδια να δοκιμάζει το γλειφιτζούρι που υποτίθεται «κόβει την όρεξη για φαγητό».

«Αντί να δοκιμάσετε τέτοια σκευάσματα που κόβουν την όρεξη, καλύτερα θα ήταν να τρώτε αρκετά για να τροφοδοτείτε τον εγκέφαλο σας με ενέργεια, να δουλεύεται σκληρά και να πετυχαίνετε τους στόχους σους», έγραψε στο Twitter η Τζαμέλα Τζαμίλ.

«Έτσι στο τέλος θα έχετε να πείτε για τη ζωή σας κάτι παραπάνω από το "είχα επίπεδο στομάχι"», πρόσθεσε.

Η Τζαμίλ ξεκίνησε τη διαδικτυακή καμπάνια "I Weigh" που ενθαρρύνει άνδρες και γυναίκες να συγκεντρωθούν στις επιτυχίες τους αντί να νοιάζονται για την εμφάνισή τους και το βάρος τους.

«Η επιρροή της στα νέα κορίτσια είναι τοξική και φρικτή (...) Θαυμάζω τις ικανότητες τους στην προώθηση προϊόντων (...) αλλά αυτή οικογένεια με κάνει νιώθω απόγνωση για την υποβάθμιση που σηματοδοτούν για το γυναικείο φύλο», σχολιάζει η Τζαμίλ.

Η εταιρεία Flat Tummy Co. που προωθεί τα αμφιλεγόμενα γλειφιτζούρια απευθύνεται σε όσους αντιμετωπίζουν συχνή και έντονη επιθυμία για φαγητό.

Ωστόσο στα «ψιλά γράμματα» του σκευάσματος διευκρινίζεται ότι οι ιδιότητές ευαγγελίζεται δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τον αρμόδιο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ήδη απαγορευθεί οι διαφημίσεις αυτού του σκευάσματος ως ανεδαφικές και παραπλανητικές.

Πηγή: lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες