Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Πρέπει να ήταν μεθυσμένος...

Σκληρή επίθεση Κούγια κατά Ψαριανού...

Με σκληρή γλώσσα σχολίασε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, την υποτιμητική δήλωση του βουλευτή του Ποταμιού, Γρηγόρη Ψαριανού, κατά των οπαδών του ΠΑΟΚ και της Λάρισας.

Αναλυτικά η...
τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια:

Πληροφορήθηκα από το γραφείο Τύπου της ομάδας μας αυτήν την ασεβέστατη για την ιστορία μας και κατάπτυστη ανάρτηση του βουλευτού του Ποταμιού Ψαριανού.

Δυστυχώς για αυτόν το μόνο ελαφρυντικό που μπορώ να του δώσω είναι ότι μάλλον, όπως είναι συνήθως 24 ώρες το 24ωρο, πρέπει να ήταν για άλλη μια φορά μεθυσμένος.

Θέλω όμως σε αυτόν τον αρχιτσάτσο του Κόκκαλη, αφού στο δικό του ραδιόφωνο τον Flash εργαζόταν λόγω της πασοκικής κομματικής του τότε ταυτότητος, πριν ανοίξει μπαρ πίσω από το Χίλτον, να του θυμίσω ότι η ΑΕΛ εκείνης της εποχής πριν πάρει το Πρωτάθλημα του 1988 μέσα στα γήπεδα, είχε ήδη κατακτήσει ένα Κύπελλο Ελλάδος το 1985, είχε ήδη έρθει δεύτερη την προηγούμενη χρονιά και ότι ο νόμος Βαλυράκη που τη δικαίωσε στην υπόθεση Τσίγκοφ, δεν ήταν τίποτα άλλο από τη νόμιμη εναρμόνιση των κανονισμών της ΕΠΟ με τους κανονισμούς της FIFA και της UEFA, τους οποίους η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παρανόμως αγνοούσε.

Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω και ο ευτραφής αυτός πρώην βουλευτής του Κουβέλη και νυν του Ποταμιού να παραμείνει ήσυχος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες