Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Mάρτυρας δίκης άρπαξε όπλο αστυνομικού...

astinomia...και απείλησε τον μηνυτή!...

Πρωτοφανείς σκηνές αλλοφροσύνης επικράτησαν το πρωί σε μια αίθουσα του δικαστικού μεγάρου στο Γύθειο, όταν ένας 41χρονος Αλβανός που παρίστατο ως...
μάρτυρας υπεράσπισης σε υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμησης απείλησε με περίστροφο τον μηνυτή, ενώ προηγουμένως είχε αρπάξει το όπλο μιας γυναίκας αστυνομικού!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στις 10.30΄ το πρωί και ξεκίνησε με τον 41χρονο να απειλεί την αστυνομικό που είναι μητέρα ενός 5χρονου αγοριού και βρισκόταν στην είσοδο του δικαστηρίου και να την υποχρεώνει να αφήσει στο δάπεδο το υπηρεσιακό της πιστόλι! Με αυτό στο χέρι, ο δράστης κλείδωσε το ακροατήριο μέσα στην αίθουσα, ενώ οι δικαστές κατάφεραν να διαφύγουν. 

Τότε, ο 41χρονος πλησίασε τον Έλληνα που είχε καταθέσει για υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης και ψευδούς καταμήνυσης και κόλλησε στο κεφάλι του το όπλο! Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μάλιστα, φέρεται να πυροβόλησε δύο φορές, αλλά το πιστόλι έπαθε εμπλοκή ή δεν είχε βγάλει την ασφάλεια! Βλέποντας ότι το παιδί της είχε βρεθεί μια ανάσα από τον θάνατο, η μητέρα του που βρισκόταν στην αίθουσα έχασε τις αισθήσεις της. 

Εκείνη την στιγμή, επενέβη ένας πρώην νομαρχιακός σύμβουλος που βρισκόταν στην αίθουσα και κατάφερε να ακινητοποιήσει τον 41χρονο, ώσπου να ορμήσουν πάνω του οι υπόλοιποι αστυνομικοί, οι οποίοι τον αφόπλισαν και του έβαλαν χειροπέδες. Ο «πιστολέρο», ο οποίος έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για αρπαγή ανηλίκου και για παράνομη μεταφορά λαθρομεταναστών, οδηγήθηκε στα κρατητήρια και σχηματίζεται σε βάρος του δικογραφία με βαριές κατηγορίες.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες