Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Μαρίνα Βερνίκου: Η εκπληκτική φωτογραφία που την έκανε να είναι υποψήφια σε διαγωνισμό του National Geographic Τravel!


Μαρίνα Βερνίκου: Η εκπληκτική φωτογραφία που την έκανε να είναι υποψήφια σε διαγωνισμό του National Geographic Τravel!
Έχει τη δυνατότητα να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο κι έχει συνδυάσει αυτό τρομερό προτέρημα με την φωτογραφία. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Ο λόγος για τη Μαρίνα Βερνίκου, που είναι φωτογράφος και μάλιστα πολύ καλή. Αυτό που την έχει κάνει να ξεχωρίσει είναι και ο ενάεριος τρόπος που κάνει τις λήψεις της.

Ασχολείται λοιπόν με aerial photography και μια λήψη της με το παλάτι του Taj Mahal από το τελευταίο ταξίδι της στην Ινδία, την έκανε να είναι υποψήφια σε διαγωνισμό φωτογραφίας του National Geographic Travel. Όλοι οι φωτογράφοι μπορούν να στείλουν τις φωτογραφίες τους ως τις 31 Μαΐου και οι κριτές επιλέγουν αυτές που θα είναι υποψήφιες. Από τις 11 Ιουνίου, οι αναγνώστες του site θα μπορούν να ψηφίσουν την αγαπημένη τους. Οι κατηγορίες είναι τρεις: Nature, Cities και People και της Μαρίνας Βερνίκου ανήκει στη δεύτερη.
Παρακάτω βλέπεις την φωτογραφία που την έθεσε υποψήφια και πρόκειται για το Taj Mahal που βρίσκεται κοντά στην πόλη Άγκρα της βόρειας Ινδίας, στις όχθες του ποταμού Γιούμα. Κατασκευάστηκε από τον μογγόλο αυτοκράτορα Σαχ Γιαχάν Α’, τον 17ο αιώνα, στη μνήμη της συζύγου του Μουμτάζ Μαχάλ (εξ ου και Ταζ Μαχάλ). Πολλοί το έχουν χαρακτηρίσει ως το όγδοο θαύμα του κόσμου! Πρόκειται για ένα από τα ομορφότερα μνημεία και η ιστορία του είναι μία από τις πιο ρομαντικές.

H φωτογραφία υπάρχει στο παρακάτω link  στο site του National Geographic Travel. Αντικειμενικά πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή φωτογηραφία.newsone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες