Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Αστυνομικίνα βγάζει λεφτά παίζοντας παιχνίδια μόνο με τα… απαραίτητα

newsone
Αστυνομικίνα βγάζει λεφτά παίζοντας παιχνίδια μόνο με τα… απαραίτητα
Μια γυναίκα αστυνομικός έχει πιάσει τον παλμό της εποχής, παίζοντας το δημοφιλέστατο videogame «Fortnite» μόνο με τα εσώρουχά της.

Κι όλα αυτά, όντας μάλιστα σε αναρρωτική άδεια από την υπηρεσία της!
Η καυτή βρετανή αρχιφύλακας Leanne Carr στρίμαρε τον εαυτό της να παίζει το ηλεκτρονικό παιχνίδι με σειρά από μπικίνι και προκλητικά εσώρουχα, ζητώντας από το κοινό της να κάνει δωρεές στο κανάλι της στην gaming πλατφόρμα Twitch.
oeijmhmh
Η «Pineapple Queen», όπως υπογράφει, είναι αστυνομικός στο Λινκολνσάιρ της Αγγλίας, συνηθίζει ωστόσο να εμφανίζεται στον gaming κόσμο με προκλητικά εσώρουχα, όταν δεν ανεβάζει στα κοινωνικά μέσα topless φωτογραφίες της από εξωτικούς προορισμούς.
uvc19zt0
Παρά το γεγονός ότι δεν παραβιάζει κάποιον νόμο, η Αστυνομία του Λινκολνσάιρ δηλώνει πως παρακολουθεί στενά τα ηλεκτρονικά της καμώματα, περιμένοντάς τη στη γωνία. Το γεγονός ότι στρίμαρε στο κανάλι της την ώρα που είχε αναρρωτική άδεια δεν είναι μεμπτό, δήλωσε σχετικά η διοικητής Suzanne Davies, είναι όμως ηθικά κολάσιμο.
7o55ikv7
Η Davies είπε πάντως πως οι αστυνομικοί του τμήματός της οφείλουν να έχουν προσωπική ζωή, «φτάνει να μην παραβιάζουν τους κανόνες. Αν οι νόμοι παραβιαστούν, τότε θα ερευνήσουμε το θέμα και θα δράσουμε αναλόγως»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες