Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

O συριακός στρατός κρατάει αιχμάλωτους 300 γάλλους στρατιωτικούς.


Το Sputnik συζήτησε τη ξένη στρατιωτική παρουσία στη Συρία με τον Akram al Shalli, ένα ειδήμονα του συριακού Γραφείου διαχείρισης κρίσεων και πρόληψης πολέμων. Ο Al Shalli αποκάλυψε ότι ο
συριακός στρατός κρατάει αιχμαλώτους εκατοντάδες ξένους πράκτορες πληροφοριών κυρίως των ΗΠΑ, Αγγλίας, αραβικών κρατών και Ισραήλ.
« Για π.χ. υπάρχουν  300 γάλλοι στρατιώτες διαφορετικών βαθμών. Βλέπουμε απόπειρες πίεσης στη συριακή κυβέρνηση για την απελευθέρωση των συλληφθέντων ξένων στρατιωτών. Αλλά αυτά τα όνειρα είναι  sont voués σ΄αποτυχία γιατί τώρα οι ευκαιρίες είναι υπέρ υπέρ των κυβερνητικών δυνάμεων και των συμμάχων τους   « υπογράμμισε.
Ο Selon Shalli είπε ότι η κράτηση ξένων αξιωματικών δίνει ένα διπλό  avantage στη συριακή κυβέρνηση : κατ΄αρχήν, αυτοί δεν πέτυχαν να φτάσουν στους σκοπούς τους και δεύτερον αυτό είναι ένα atout συμπληρωματικό στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τις ξένες δυνάμεις.
« Η διευθέτηση της συριακής ειρήνης εξαρτάται άμεσα από την κατάσταση στο πεδίο της μάχης. και τώρα οι επιτιθέμενοι υποχωρούν συνεχώς, αυτοί είναι ανίκανοι να εξαπολύσουν μια επίθεση σε θέση του στρατού. Κατά συνέπειαν η συριακή κυβέρνηση μπορεί να ορίσει τις προυποθέσεις της  « , συμπεραίνει ο αναλυτής. infosdany 22.5.18
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες