Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Άβα Γαλανοπούλου: 1.240.000 ευρώ υποστηρίζει ότι καταχράστηκε ο πρώην σύντροφός της


Η Άβα Γαλανοπούλου, όπως υποστηρίζει έπεσε θύμα απάτης από πρώην σύντροφό της, ο οποίος καταχράστηκε το υπέρογκο ποσό του 1,240,000 ευρώ. Σήμερα, ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης
στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στη Λάρισα και στο πλευρό της ήταν τόσο οι φίλοι της, Σπύρος Παπαδόπουλος και Μαρίνα Ασλάνογλου, όσο και ο δικηγόρος της, Δημοσθένης Πέππας.
Η δίκη διακόπηκε για τις 29 Ιουνίου και η κατάθεση της Άβας Γαλανοπούλου διήρκεσε δύο ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε τη ζωή της και τον Γολγοθά που πέρασε μέσα από αυτή την περιπέτεια με τον συγκεκριμένο άντρα.
Η Άβα Γαλανοπούλου, εμφανώς συγκλονισμένη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Tatiana Live, μη μπορώντας να κρύψει την ταραχή της για το γεγονός πως η υπόθεση με τον πρώην σύντροφό της πήρε επιτέλους τον δρόμο της δικαιοσύνης. «Πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη και στη θεία δίκη. Πιστεύω στο δίκαιο, γι’ αυτό ακολούθησα αυτό τον δρόμο. Δεν ήταν όνειρο της ζωής μου να καταλήξω έτσι, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή», δήλωσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.
Η Άβα Γαλανοπούλου, σύμφωνα με τα όσα η ίδια έχει πει, γνώρισε τον πρώην σύντροφό της στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2006, όταν εκείνος πήγε να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε.
Όταν ανακάλυψε ότι ο ίδιος ήταν παντρεμένος με παιδιά έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, εκείνος όμως τη διαβεβαίωσε ότι ο γάμος του ουσιαστικά είχε τελειώσει. Η ηθοποιός έκανε υπομονή και μάλιστα του εμπιστεύτηκε, όχι μόνο τη διαχείριση των οικονομικών της, αλλά και τα χρήματα που είχε στην άκρη για να τα επενδύσει. Το 2011, μετά την οξεία περιτονίτιδα που υπέστη η ηθοποιός, ζήτησε πίσω τα χρήματά της, εκείνος όμως δεν της τα επέστρεφε και τότε άρχισε ο εφιάλτης της.
europost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες