Κυριακή 17 Ιουνίου 2018


15 στους 100 στην Αμερική όταν βλέπουν γραφείο τα πετάνε και κάνουν σ3ξ


Σεξ στο γραφείο έχει κάνει το 14% των Αμερικανών.
Σεξ στο γραφείο έχουν κάνει πάνω από ένας στους δέκα Αμερικανούς σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η εφημερίδα «New York Post».


Η έρευνα διεξήχθη σε δείγμα 2.000 ατόμων και έδειξε ότι, το 14% των ερωτηθέντων έχουν δοκιμάσουν ερωτικά παιχνίδια στο χώρο εργασίας τους. Και από αυτούς, ένας στους δέκα επέλεξε να τα κάνει με τον/την διευθυντή/διευθύντρια.
Και το ενδιαφέρον είναι ότι, από τους ριψοκίνδυνους εργαζομένους, το 19% – δηλαδή ένας στους πέντε- πιάστηκαν στα «πράσα».
Η νέα έρευνα, που διεξήχθη από το κατάστημα σεξουαλικών παιχνιδιών «Sex EdenFantasys»,έβαλε στο μικροσκόπιο τη σχέση εργασίας και ερωτικών σχέσεων. Το συμπέρασμα ήταν πώς, ενώ ορισμένοι έχουν κάνει σεξ στο χώρο εργασίας τους, το 44% των Αμερικανών απλά φλέρταρε.
Όπως αναφέρεται ένα ειδύλλιο στο γραφείο μπορεί να τονώσει το ηθικό των εργαζομένων με το 92% των ερωτηθέντων να δηλώνει ενθουσιασμένο που πάει στη δουλειά.
Από εκεί και πέρα το 70% των ερωτηθέντων που έχουν ζήσει ένα ερωτικό ειδύλλιο στο χώρο εργασίας δήλωσαν ότι δεν το αποκάλυψαν. Και πολύ καλά έκαναν αφού ένας στους 10 Αμερικανούς έχει κάνει σεξ με το αφεντικό τους.
Και μάλιστα, το 34% επιδόθηκε σε ερωτικές περιπτύξεις της με τον διευθυντή μόνο και μόνο για να ανέβει στην ιεραρχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες