Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Ο Αραβας μεγιστάνας που ανέλαβε να φέρει πίσω την αίγλη των ελληνικών καλλιστείων [εικόνα]



Ο Αραβας μεγιστάνας που ανέλαβε να φέρει πίσω την αίγλη των ελληνικών καλλιστείων [εικόνα]
Επιστρέφουν δριμύτερα τα πανελλήνια καλλιστεία με τη δυναμική παρέμβαση ενός Αραβα επιχειρηματία.

Συγκεκριμένα, την παλιά αίγλη των ελληνικών καλλιστείων σκοπεύει να «επιστρέψει» ο Αραβας μεγιστάνας Ρασίντ αλ Μαχτούπ, ο οποίος θα είναι πλέον ο αντιπρόσωπος του θεσμού Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ, ύστερα από συμφωνία που έκανε με τον Βασίλη Πρεβελάκη, ο οποίος έχει πάρει και επισήμως την σκυτάλη των καλλιστείων από τον πατέρα του, τον αξέχαστο Γιώργο Πρεβελάκη.
Ο Ρασίντ αλ Μαχτούπ με καταγωγή από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δραστηριοποιείται στο Λονδίνο και πλέον θα έχει υπό την εποπτεία του τις φιναλίστ και εστεμμένες των καλλιστείων.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, ο ίδιος δεν είναι άγνωστος στην χώρα μας, καθώς πριν από μερικά χρόνια είχε παντρευτεί την Playmate 2011 Αφροδίτη Μπάρμπα, με την οποία απέκτησαν μαζί ένα κοριτσάκι, την Τζασμίν και στη συνέχεια χώρισαν.
Οσο για τα καλλιστεία, αυτά θα γίνουν τον ερχόμενο Οκτώβριο (μεταξύ 3 και 10 του μήνα) με τη συνεργασία γνωστών εκπροσώπων της ελληνικής μόδας, όπως είναι ο Νίκος Βόγλης, του πρακτορείου μοντέλων Prestige και ο σχεδιαστής μόδας Πάνος Ζήνας.
Το μόνο σίγουρο είναι πάντως, πως θα δούμε κάτι πιο διαφορετικό και λαμπερό, απ΄ότι στο παρελθόν, καθώς γίνονται συζητήσεις και με άλλα καταξιωμένα πρόσωπα της μόδας και του μόντελινγκ ώστε να συμπράξουν κι αυτά με τη δημιουργική ομάδα του διαγωνισμού.newsone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες