Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Αποφυλακίζεται τη Δευτέρα, ο Δημήτρης Ρίζος...


Αύριο θα αποφυλακιστεί τελικά ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος, ο οποίος είχε...
οδηγηθεί στις φυλακές της Κω για χρέη.

Εάν και η απόφαση της Εισαγγελίας Αθηνών για την αποφυλάκιση του είχε ληφθεί από την Παρασκευή, ο 83χρονος εκδότης θα αναγκαστεί να παραμείνει ως αύριο, Δευτέρα, στις φυλακές, όπου κρατούνται συνολικά ενενήντα πέντε άτομα, καθώς λόγω Σαββατοκύριακου απουσίαζε μέρος από το προσωπικό των φυλακών, αλλά και ο διευθυντής, ο οποίος πρέπει να υπογράψει για την απελευθέρωσή του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο πρώην εκδότης, μέσω των δικηγόρων του, κατέθεσε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών βεβαίωση για δοσοποίηση των οφειλών του, με συνέπεια η τελευταία να αποφασίσει την αποφυλάκισή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός εκδότης είχε φυλακιστεί εξαιτίας πέντε ανεκτέλεστων δικαστικών αποφάσεων που τον καταδίκαζαν σε ποινή φυλάκισης 3, 5 ετών, για χρέη προς το ελληνικό δημόσιο αλλά και για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών. 

Μέσω των δικηγόρων του τις προηγούμενες ημέρες είχε καταθέσει στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών βεβαίωση για δοσοποίηση των οφειλών του, η οποία, σε συνδυασμό με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, οδήγησε στο να… ανοίξει η πόρτα της εξόδου του από τις φυλακές.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες