Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Καμμένος: Δώσαμε το όνομα στο Σκοπιανό γιατί υπήρχαν ανταλλάγματα

Καμμένος: Δώσαμε το όνομα στο Σκοπιανό γιατί υπήρχαν ανταλλάγματα

Για το παρασκήνιο της συμφωνίας για το Σκοπιανό μίλησε ο Δημήτρης Καμμένος

Για το παρασκήνιο της συμφωνίας για το Σκοπιανό μίλησε ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ανέφερε ότι πείστηκαν οι συνάδελφοί τους να μην ψηφίσουν την πρόταση μομφής καθώς μπήκε στη ζυγαριά το θέμα του χρέους, των συντάξεων και τον ΕΝΦΙΑ. «Δώσαμε το όνομα γιατί υπήρχαν ανταλλάγματα στα θέματα της οικονομίας» ανέφερε.
Όπως είπε: «Υπήρξαν διαφωνίες στους ΑΝΕΛ, αλλά μεταπείστηκαν. Ο κ. Παπαχριστόπουλος και μια ακόμη βουλευτίνα μας είπαν ότι είναι μια πολύ καλή συμφωνία. Είχανε και επιχειρήματα σε σχέση με την οικονομία. Ειπώθηκε ότι δεν θα μειωθούν και οι συντάξεις, αλλά και ο ΕΝΦΙΑ. Δηλαδή η συμφωνία με το Σκοπιανό μπήκε στη ζυγαριά με την οικονομία».
Παράλληλα, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι είχε ζητηθεί στην ΚΟ των ΑΝΕΛ να γίνει πρόταση μομφής κατά του κ. Κοτζιά: «Είχαμε συζητήσει να κάνουμε πρόταση μομφής στον κ. Κοτζιά, προς το θεσμό που εξουσιοδοτείται για να πάει να υπογράψει. Ήταν ο μόνος τρόπος για να αποτρέψουμε την παράδοση της Μακεδονίας. Ήταν παρόντες όλοι οι Βουλευτές και αποφασίστηκε ομόφωνα. Δεν προχώρησε η απόφαση αυτή διότι έπρεπε να μαζέψουμε 50 υπογραφές και δεν είχαμε τον χρόνο. Αν γίνονταν αυτό θα έπρεπε να πάει να υπογράψει μόνο ο κ. Τσίπρας».news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες