Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Ο Ερντογάν θα στείλει εκτελεστές, όχι την MIT...


Προειδοποίηση από τους «8»...
«Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες δεν πρόκειται να ρισκάρουν στελέχη τους να μας απαγάγουν ή να μας δολοφονήσουν. Δεν λειτουργούν έτσι. Συνεργάζονται με...
σκληρούς κακοποιούς, οι οποίοι αναλαμβάνουν τη βρόμικη δουλειά σε ανάλογες περιπτώσεις».

Αυτό αποκάλυψαν σε στελέχη των ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας οι ίδιοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί, οι οποίοι βρήκαν καταφύγιο στη χώρα μας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα.

Αυτή η πληροφορία αυτή οδήγησε σε επανασχεδιασμό όλων των μέτρων ασφαλείας από την πλευρά της ΕΥΠ και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο κορυφαίο επίπεδο των υπηρεσιών αυτών, θεωρείται αδιανόητο να εκδηλωθεί ακόμη και απόπειρα απαγωγής των «οκτώ».

Μετά, όμως, ήρθαν ευθείες απειλές που εκτόξευσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπεκίρ Μποζντάγ, που είπε ότι θα… πακετάρουν τους «8» και θα τους στείλουν στην Άγκυρα.

«Οτιδήποτε και να κάνουν είναι δικό μας καθήκον να τους βρούμε, όπου και να πάνε, θα είμαστε πίσω τους θα τους πακετάρουμε, θα τους επιστρέψουμε στην Τουρκία και θα τους παραδώσουμε στην τουρκική δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά.

Οι Έλληνες αξιωματούχοι συζήτησαν επί μακρόν με τους «οκτώ», σχετικά με τις πιθανότητες απόπειρας απαγωγής ή δολοφονίας τους. Αλλά και τις μεθόδους της ΜΙΤ, της υπηρεσίας πληροφοριών της Τουρκίας.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της "Real News", τους άκουσαν να απαντούν πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση η ΜΙΤ να ρισκάρει σύλληψη, ή ακόμη χειρότερα ένοπλη σύγκρουση και θάνατο τούρκων πρακτόρων από Έλληνες αστυνομικούς. Οι τούρκοι στρατιωτικοί αποκάλυψαν πως σε αυτές τις περιπτώσεις η ΜΙΤ «προσλαμβάνει» σκληρούς κακοποιούς, κυρίως, από την Κωνσταντινούπολη, οι οποίοι αναλαμβάνουν την «βρόμικη επιχείρηση».

«Μην περιμένετε πράκτορες, ο Ερντογάν θα στείλει ποινικούς εκτελεστές. Έτσι, σε περίπτωση αποτυχίας, θα τους εμφανίσουν ως ακραία στοιχεία που έδρασαν αυτοβούλως και θα καταδικάσουν και τις πράξεις τους!» λένε χαρακτηριστικά οι τούρκοι στρατιωτικοί.

«Σκανάρει» τις αφίξεις από την Τουρκία η ΕΥΠ!

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο σχεδιασμός προστασίας των «οκτώ» έχει χωριστεί σε δύο επίπεδα. Από τη μία πλευρά, η άμεση ασφάλειά τους έχει ανατεθεί σε κορυφαίο επίπεδο στον Κλάδο Ασφαλείας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δεκάδες αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί γύρω από το σημείο όπου φυλάσσονται οι τούρκοι στρατιωτικοί. Η παρουσία της αστυνομίας δεν είναι εμφανής.

Παράλληλα, η ΕΥΠ «σκανάρει» όλες τις αφίξεις από την Τουρκία. Είτε αυτές αφορούν τουρίστες είτε πρόσφυγες. Κι αυτό προκειμένου να εντοπίσει οποιοδήποτε ύποπτο άτομο ή ομάδα ατόμων.

πηγη "Realnews"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες