Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Διεστραμμένοι γονείς: Κακοποίησαν σεξουαλικά τον γιο τους για να μην γίνει ομοφυλόφιλος

Σε κάθειρξη 15 ετών καταδικάστηκε ένα ζευγάρι που ανάγκασε τον γιο του να συμμετέχει σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους για να τον διατηρήσουν «στρέιτ», υπό τον φόβο να
μην γίνει ομοφυλόφιλος, στο βόριο Λίνκολνσάιρ, στη Μ. Βρετανία.

Ο πατέρας του 11χρονου τότε παιδιού δήλωσε στους αστυνομικούς, όταν συνελήφθη, ότι η κακοποίηση ήταν μέρος της «σεξουαλικής του εκπαίδευσης».

Ο δικαστής περιέγραψε τα ψέματα ως «προδοσία προς τον γιο σας».

Το θύμα είχε αρχικά ενημερώσει την αστυνομία για το τι συνέβαινε σε αυτόν το 1998, αλλά ο πατέρας του έλεγε ψέματα τους ντετέκτιβ και δεν τον πίστεψαν.
Χρόνια αργότερα, το θύμα που είναι πλέον 30 ετών, διαμαρτυρήθηκε και πάλι στην αστυνομία και αυτή τη φορά ο πατέρας και η μητέρα του αγοριού συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για μια σειρά σεξουαλικών αδικημάτων.
Το ζευγάρι που είναι πλέον 60 ετών ανάγκαζε το 11χρονο παιδί να τους παρακολουθεί όταν έκαναν σεξ, ενώ πραγματοποίησαν και σεξουαλικές πράξεις στο παιδί όπως στοματικό σεξ, άγγιξαν τα γεννητικά όργανα του παιδιού και τον ανάγκασαν να κάνει σεξ με τη θετή του μητέρα σε μια προσπάθεια να τον εκπαιδεύσουν ως προς το πώς λειτουργούν οι ετεροφυλόφιλες σχέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες