Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Φριχτή ιστορία: Τη στείρωσαν η ζηλιάρα πρώην του αγοριού της και οι φίλες της ρίχνοντας στη μήτρα της βραστό νερό (εικόνες)

Στιγμές φρίκης έζησε μία 17χρονη στα χέρια της πρώην του συντρόφου της και των φίλων της οι οποίοι της επιτέθηκαν προκαλώντας της ανεπανόρθωτες βλάβες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, η Σάρα Ζαγκιντούλινα που διαμένει στην Γουμπάκχα της κεντρικής Ρωσίας δέχθηκε επίθεση από συνολικές τέσσερεις γυναίκες, όταν έγινε γνωστό ότι διατηρούσε σχέση με ένα αγόρι ονόματι Ιγκόρ, ο οποίος χώρισε τη μία εκ των δραστών, όταν αυτή του είπε ότι είναι έγκυος.

Οι δράστες ηλικίας, 20 και 16 και 17 ετών εισέβαλαν στο σπίτι του θύματος, της ξύρισαν το κεφάλι, την ανάγκασαν να τους κάνει στοματικό έρωτα και στη συνέχεια, ούρησαν με τη σειρά πάνω της.
Την έσυραν γυμνή στο μπάνιο, ρύθμισαν τον θερμοστάτη ώστε το νερό να είναι όσο πιο καυτό γίνεται και μετά με τη βία έβαλαν το σωλήνα στον κόλπο της.
Όπως ανέφερε η αστυνομία η διαδικασία κράτησε ώρες, με το θύμα να παραμένει αβοήθητο στο μπάνιο, ενώ οι τέσσερεις γυναίκες έκαναν πλιάτσικο στο σπίτι κλέβοντας, χρήματα, αντικείμενα και ένα λάποτ.

Τελικά μετά από ώρες κατάφερε να ειδοποιήσει με το τηλέφωνό της τις αρχές, και διεκομίσθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι η μήτρα της υπέστη ανεπανόρθωτη βλάβη και πλέον η ίδια είναι στείρα.
Οι νεαρές συνελήφθησαν και κρατούνται σε φυλακές, πλήν μίας η οποία βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό επειδή είναι έγκυος.
Αντιμετωπίζουν ποινές μέχρι 15 χρόνια κάθειρξης.

Οι δράστες





Πηγές: topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες