Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Συνελήφθη αιφνιδιαστικά στο Οχάιο η Στόρμι Ντάνιελς

Συνελήφθη αιφνιδιαστικά στο Οχάιο η Στόρμι Ντάνιελς

Η πορνοστάρ που αποκάλυψε σεξουαλική σχέση με τον Τραμπ, συνελήφθη σύμφωνα με τον δικηγόρο της

Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς η οποία έκανε αποκαλύψεις για τη σεξουαλική σχέση της με τον νυν Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ το 2006, συνελήφθη στο Κολούμπους του Οχάιο, σύμφωνα με tweet του δικηγόρου της.

Όπως αναφέρει ο Μάικλ Αβενάτι, η πορνοστάρ πραγματοποιούσε έκτακτη εμφάνιση σε strip club της πόλης και συνελήφθη με την αιτιολογία, ότι κατά την διάρκεια του σόου της στη σκηνή επέτρεπε σε πελάτη του καταστήματος να την αγγίζει απρεπώ. Ο ίδιοπς κάνει λόγο στο μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό το Twitter κάνει λόγο για πολιτικά υποκινούμενη σύλληψη και ισχυρίζεται ότι η σύλληψη της πελάτισσας του «αναδίδει απόγνωση». Η σύλληψή της πάντως όπως μεταδίδει το CNBC, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από ανεξάρτητη πηγή.
Υπενθυμίζεται, ότι η Στόρμι Ντάνιελς είχε αποκαλύψει, ότι είχε σεξουαλική σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2006, όταν η σύζυγός του Μελάνια ήταν έγκυος. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ακόμη, ότι κατά την προεκλογική περίοδο στις ΗΠΑ το 2016 ο δικηγόρος του Τραμπ, Μάικλ Κοέν, τις είχε δώσει 130.000 δολάρια, προκειμένου να μην αποκαλύψει τη σχέση της με τον υποψήφιο τότε πρόεδρο.news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες