Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Χάσκι έσωσε πεζοπόρο στην Αλάσκα



Ο Σκοτ Σουίφτ γνώριζε από την πρώτη στιγμή που τον υιοθέτησε, πριν έξι χρόνια, ότι ο Νούκι, το χάσκι του, αγαπά την περιπέτεια.

Ο Σουίφτ ζει σε μια περιοχή της Αλάσκα, όπου σε κοντινή απόσταση βρίσκεται ένα μονοπάτι ιδανικό και φημισμένο για πεζοπορία. Στο σημείο αυτό φαίνεται ότι ο Νούκι μπορεί να χαθεί ακόμα και για μέρες, ακολουθώντας και κρατώντας συντροφιά στους πεζοπόρους.
«Ο Νούκι απλά εξαφανίζεται και ακολουθεί διάφορους πεζοπόρους με κατεύθυνση προς το βουνό. Μια φορά που ακολούθησε τον στρατό σε μια άσκηση που έκαναν και έμεινε κοντά τους για εφτά ημέρες», δηλώνει ο ιδιοκτήτης του.
Perierga.gr - Χάσκι έσωσε πεζοπόρο στην Αλάσκα
Ωστόσο, η τελευταία περιπέτεια του Νούκι ήταν κάπως διαφορετική. Μια 21χρονη φοιτήτρια επέλεξε το συγκεκριμένο μονοπάτι, κοντά στο σπίτι του Σουίφτ, για μια τριήμερη πεζοπορία και ο Νούκι φάνηκε πως θέλει να της κρατήσει συντροφιά στη βόλτα της. Σε κάποιο σημεία της πεζοπορίας, το μπαστούνι που στηριζόταν η φοιτήτρια έσπασε, με αποτέλεσμα η ίδια να γλιστρήσει στην άκρη του βουνού, καταλήγοντας στο ποτάμι που υπήρχε στο τέλος της πλαγιάς.
Από την πτώση της δημιουργήθηκαν μώλωπες και ενώ ήταν κάπως ζαλισμένη παρατήρησε ότι το χάσκι την είχε ακολουθήσει. Όπως δηλώνει η ίδια, ο Νούκι την έσωσε τραβώντας τη από το σακίδιό της και απομακρύνοντάς την από την όχθη του ποταμού. Ο τετράποδος ήρωας της έδειξε την κατεύθυνση για να επιστρέψουν στο μονοπάτι της πεζοπορίας και έμεινε μαζί της όλοι το βράδυ, περιμένοντας μέχρι να φτάσει η βοήθεια που κάλεσε η ίδια.perierga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες