Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

Δύο φόνους στην πλάτη του...

Image result for αγροτης πυροβολησε 16χρονο...έχει ο αγρότης που πυροβόλησε το προσφυγόπουλο...

Προθεσμία 48 ωρών για να απολογηθεί πήρε σήμερα από τον εισαγγελέα ο 78χρονος αγρότης από τη Μόρια που χθες το απόγευμα πυροβόλησε έναν...
16χρονο πρόσφυγα σε κτήμα έξω από το χοτ σποτ της Μόριας.

Το παιδί βρισκόταν έξω από τον καταυλισμό μαζί με την οικογένειά του, μετά τα προχθεσινά επεισόδια όπου πολλές οικογένειες προσφύγων έφυγαν μέσα από το ΚΥΤ υπό το φόβο νέων επεισοδίων. Με κυνηγετική καραμπίνα πυροβόλησε εναντίον του παιδιού ο 78χρονος και τα σκάγια το βρήκαν στο κεφάλι και στα πόδια.

Το παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης ενώ «δέος» προκαλεί το παρελθόν του δράστη στη χρήση βίας. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες πριν από 43 χρόνια είχε σκοτώσει για ασήμαντη αφορμή έναν φίλο του με κυνηγετικό όπλο και αφού εξέτισε ποινή φυλάκισης 8 ετών, τρία χρόνια μετά την αποφυλάκισή του δολοφόνησε τη γυναίκα του με μαχαίρι μπροστά στο ανήλικο παιδί τους. Φόνος «εκ προθέσεως» είχε αποφανθεί το δικαστήριο. 

Καταδικάστηκε για άλλα 8 χρόνια  ενώ μετά την αποφυλάκισή του και πολύ πριν το προσφυγικό ζήτημα να απασχολήσει την περιοχή του, είχε προκαλέσει πολλούς καυγάδες και προβλήματα σε συγχωριανούς του. Χθες σήκωσε και πάλι το όπλο που κατείχε παράνομα κατά ενός παιδιού μέχρι που τον συνέλαβε η αστυνομία.

Παρόλ' αυτά, σύμφωνα με την ΕΡΤ Αιγαίου, ο πρόεδρος του χωριού καλούσε σε συμπαράσταση στο δικαστήριο σήμερα το πρωί τους Μοριανούς από τα μεγάφωνα του χωριού.

Ο δικηγόρος του 78χρονου Χαράλαμπος Λαμπριανού είπε στη ΕΡΤ ΑΙΑΓΑΙΟΥ ότι σύμφωνα με τον πελάτη του τρία άτομα μπήκαν μέσα στην περίφρακτη αυλή του και όταν τους αντιλήφθηκε έριξε με το όπλο το όποιο κατείχε παράνομα, για εκφοβισμό.  Σε ερώτησή μας για το βίαιο παρελθόν του δράστη ο κύριος Λαμπριανού απάντησε ότι «για αυτά του τα αδικήματα έχει καταδικαστεί και έχει πληρώσει το χρέος του»...

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες