Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Πέτρος Κωστόπουλος: Ποια η νέα απίστευτη δουλειά, δε θα το πιστεύετε


petros-kostopoulos-1080x652
Ποια είναι η νέα δουλειά του Πέτρου Κωστόπουλου;
Την ζωή του Πέτρου Κωστόπουλου θα μπορούσαμε να την παρομοιάσουμε και με ένα ασανσέρ, αφού κατάφερε στη ζωή του να φτάσει στην ταράτσα (κορυφή) αλλά από εκεί κατάφερε να ξαναβρεθεί ισόγειο (πτώχευση).

Έχασε την εταιρία του, πήρε διαζύγιο και σίγουρα όλες αυτές οι εξελίξεις δημιούργησαν στον Πέτρο Κωστόπουλο μεγαλό ψυχικό κενό.
Ο Πέτρος Κωστόπουλος όμως δεν το βάζει κάτω και μας το αποδεικνύει μέσα από τη νέα απίστευτη δουλειά που ξεκινά. Ποια είναι αυτή;
Το «μικρόβιο» της μαγειρικής μόνο σε καλό έχει βγει μέχρι στιγμής στον Πέτρο Κωστόπουλο.
Μετά την επιχείρηση με τα σάντουιτς στο κέντρο της Αθήνας, ο παρουσιαστής «ξαναχτυπά», αυτή τη φορά αναλαμβάνοντας να «στήσει» εστιατόριο στη Μύκονο, ιδιοκτησίας του καλού του φίλου Γιώργου Λεβαντίνου.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Star, «η νέα έδρα του Πέτρου Κωστόπουλου βρίσκεται κοντά στο νέο λιμάνι, στο νησί των Ανέμων και από εκεί ετοιμάζεται να δείξει ότι δεν έχει ταλέντο μόνο στις μακαρονάδες, τα κρέατα και τα sandwiches που ανεβάζει στα social media, αλλά και στην μεσογειακή και ελληνική κουζίνα – που μέχρι τώρα χαιρόντουσαν μόνο όσοι περνούσαν το κατώφλι του σπιτιού του».
Ο ίδιος ο Πέτρος Κωστόπουλος, μοιράστηκε με τους followers του το νέο του ξεκίνημα με το εστιατόριο με μία ανάρτηση στο Instagram που πρόδιδε τα νέα του σχέδια.
Πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν τον πρώην εκδότη να αναλαμβάνει από τη μεσογειακή κουζίνα μέχρι… τη μουσική.makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες