Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Ο Ψαριανός και η έδρα του...

«Θα ήθελα να διακηρύξουμε ότι θα στηρίξουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Θα ήθελα να διακηρύξουμε ότι θα στηρίξουμε την κυβέρνηση του πρώτου κόμματος, αρκεί να...
αποδεχτεί να ενσωματώσει πέντε από τις δέκα προτάσεις μας». Ο Γρηγόρης Ψαριανός το είπε καθαρά πλέον μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6».

«Αν έχεις μοναδική σου έγνοια να εξασφαλίσεις την επόμενη βουλευτική σου έδρα δεξιά (ή αριστερά), τότε χάνεις τον ύπνο σου. Και στις 4.45 το ξημέρωμα τουιτάρεις τέρατα για να δικαιολογήσεις τις επιλογές σου. Εκτός αν είναι οι Ερινύες που δε σε αφήνουν να κοιμηθείς, Γρηγόρη» θα του απαντήσει ο Γιώργος Γκαρής από το Πολιτικό Συμβούλιο του Ποταμιού.

Ο ίδιος ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης το πήγε παραπέρα: «Κατανοώ την ανθρώπινη αδυναμία να σκέφτεται κάποιος συνεχώς το μέλλον του. Αλλά δεν είμαι απ’ αυτούς. Δεν έχω σκοπό να πουληθώ για μια έδρα δεξιά ή αριστερά».

Δεν είχε περάσει καιρός αφότου μέσω τουίτερ πάλι είχε πει πως «Παραμυθάκια τέλος, μικρός, ήμουνα προοδευτικός, μετά πέρασα μια Αριστερή Παρένθεση μισού αιώνα. Την κλείνω τώρα».

Ο παλιός Ρηγάς που κάποτε μάζεψε τα -αυθεντικά- Τραγούδια του Κόκκινου Στρατού σε ένα δίσκο και περιφερόταν με ένα άγαλμα του Λένιν, τώρα είναι με τον …Σκόμπι -προαναγγέλλοντας την προσχώρησή του – στο κόμμα του …Μακρόν- όπου Μακρόν ίσον …Μητσοτάκης.

anoixtoparathyro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες