Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Πόσα βγάζει ένας σύμβουλος Feng shui σε διάσημους

Πόσα βγάζει ένας σύμβουλος Feng shui σε διάσημους

Άγνωστα επαγγέλματα με πολύ ψηλούς μισθούς, όπως ο... βελονιστής κτηνίατρος

Κι, όμως, εκεί έξω -  στο εξωτερικό- υπάρχουν επαγγέλματα, που αποφέρουν πολλές χιλιάδες δολάρια το χρόνο σε αυτούς που τα ασκούν. Ακριβοπληρωμένα επαγγέλματα, όμως, που δεν είναι
γνωστά σε όλους. Και που σε αρκετές περιπτώσεις, δεν περιμένεις ότι θα έχουν τέτοιο παχυλό μισθό.
Το Insider δημοσίευσε μία λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα επαγγέλματα και αυτό που προκαλεί εντύπωση (εκτός από τον μισθό) είναι ότι συγχρόνως, είναι και παράξενα! Δείτε την παρακάτω λίστα και θα καταλάβετε.
Βελονιστής κτηνίατρος ($90,420): Αν και ο κτηνιατρικός βελονισμός δεν έχει αναγνωριστεί από την Αμερικανική Κτηνιατρική Ένωση ως μεμονωμένη ειδικότητα, πολλοί πιστοποιημένοι κτηνίατροι ενσωματώνουν το βελονισμό στην πρακτική τους.
Σύμβουλος Feng shui σε διάσημους ($250,000): Διαμορφώνουν τα σπίτια των διάσημων, σύμφωνα με τις αρχές του Feng Shui, προκειμένου να ρέει η ενέργεια (και το χρήμα) άριστα, στους χώρους.
Φυσικά, στη λίστα περιλαμβάνονται και πιο επιστημονικά επαγγέλματα όπως:
Υδρολόγος ($79,990): Μελετά το πώς κινείται το νερό μέσα από το φλοιό της γης και βοηθά στην επίλυση προβλημάτων ποιότητας ή διαθεσιμότητας του νερού.
Γενετικός σύμβουλος ($ 77.480): Συνεργάζεται με άτομα και οικογένειες, για να εκτιμήσει τον κίνδυνο κληρονομούμενων ασθενειών και συνθηκών, όπως είναι τα γενετικά ελαττώματα.
Ηθικός χάκερ ($ 80.230):  Ή αλλιώς, μηχανικός ασφάλειας, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί ευαίσθητα ή και απόρρητα δεδομένα, προσωπικά ή εταιρικά ή και κυβερνητικά.
Βιομηχανικός ψυχολόγος ($ 82,760): Προσπαθεί να λύσει προβλήματα για τις επιχειρήσεις.news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες