Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Αποκάλυψη Τώρα : Συντριβή αμερικανικού ελικοπτέρου στο Νότο της Hassakah.


Σύμφωνα με πληροφορίες έχουμε συντριβή αμερικανικού ελικοπτέρου στο Νότο της Hasaka στο χωριό Mashouh 15 χλμ. Νότια του al-Shaddadi στο νότο της επαρχίας Hasaka. Το πλήρωμά του ανακτήθηκε  από τα δύο άλλα ελικόπτερα που το συνόδευαν πριν την πτώση του…
.
Δεν γίνεται αναφορά στην κατάσταση των  χειριστών του αν παρέμειναν στο ελικόπτερο κατά τη συντριβή είναι σίγουρο ότι είναι νεκροί. Στη συγκεκριμένη περιοχή που συνετρίβη το αεροσκάφος υπάρχει κινητικότητα αεροπλάνων και κυρίως ελικοπτέρων της συμμαχίας αφού ελέγχουν αυτή την περιοχή οι YPG και τα αμερικανικά ελικόπτερα ανεβοκατεβαίνουν σ΄ εκεί βάση τους.
Άλλη πηγή:
Το ελικόπτερο που έπεσε ήταν στρατιωτικό ελικόπτερο Apache των ΗΠΑ που συνετρίβη σύμφωνα με αναφορές λόγω τεχνικής δυσλειτουργίας στο νότο της επαρχίας της Hasaka. Δεν ειναι γνωστό αν υπάρχουν νεκροί ή τραυματίες λόγω της συσκότισης των μέσων μαζικής ενημέρωσης….3 αμερικανικά ελικόπτερα έσπευσαν στον τόπο της συντριβής αμέσως και στη συνέχεια απογειώθηκαν και πάλι προς τη στρατιωτική βάση στην πόλη Shaddadi στο Ν Χάσακα.(τοπικό φιλοκυβρνητικό μέσο)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες