Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Η σέξι αδελφή της Αθηνάς Ωνάση -Βγάζει το στήθος της στο Instagram [εικόνες]

ΓΙΟΧΑΝΑ ΡΟΥΣΕΛ


Η σέξι αδελφή της Αθηνάς Ωνάση -Βγάζει το στήθος της στο Instagram [εικόνες]
Κουβαλώντας ένα όνομα -σίγουρα- βαρύ και κληρονομώντας μια τεράστια περιουσία, η Αθηνά Ωνάση έζησε μια ζωή ιδιαίτερη. Και γεμάτη επιλογές που για πολλούς φαίνονταν ακατανόητες.
Οπως το γεγονός ότι στα 18 της χρόνια ξέκοψε από την οικογένειά της.

Οικογένειά της, όμως, δεν είναι μόνο ο πατέρας της Τιερί Ρουσέλ αλλά και τα αδέλφια της, τα παιδιά που έχει αποκτήσει ο Ρουσέλ με την σύζυγό του Γκάμπι.
Μαζί τους έτσι και αλλιώς μεγάλωσε στην Ελβετία και για αυτό ποτέ και δεν έπαψε να έχει σχέσεις μαζί τους.
Πριν μερικά χρόνια, όταν η Σαντρίν Ρουσέλ, παντρεύτηκε η Αθηνά Ωνάση ήταν εκεί. Και μάλίστα είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον πατέρα της και να λύσει, ίσως, κάποιες από τις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί μεταξύ τους και -σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα- ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν να έχουν και κάποιες επαφές.

Τα αδέλφια της Αθηνάς 
Ο Τιερί Ρουσέλ από τον γάμο του με την Γκάμπι απέκτησε τρία παιδιά, την Σαντρίν, τον Ερικ-Κρίστοφερ και την Γιοχάνα. Η τελευταία, προκαλεί σχόλια στο Ιντερνετ με την σέξι εμφάνισή της:



Η αδελφή της Αθηνάς Ωνάση βγάζει το στήθος της στο Instagram διεθνή, επικαιρότητα, λοιπά 19 Κουβαλώντας ένα όνομα -σίγουρα- βαρύ και κληρονομώντας μια τεράστια περιουσία, η Αθηνά Ωνάση έζησε μια ζωή ιδιαίτερη. Και γεμάτη επιλογές που για πολλούς φαίνονταν ακατανόητες. Οπως το γεγονός ότι στα 18 της χρόνια ξέκοψε από την οικογένειά της. Οικογένειά της, όμως, δεν είναι μόνο ο πατέρας της Τιερί Ρουσέλ αλλά και τα αδέλφια της, τα παιδιά που έχει αποκτήσει ο Ρουσέλ με την σύζυγό του Γκάμπι. Μαζί τους έτσι και αλλιώς μεγάλωσε στην Ελβετία και για αυτό ποτέ και δεν έπαψε να έχει σχέσεις μαζί τους. Πριν μερικά χρόνια, όταν η Σαντρίν Ρουσέλ, παντρεύτηκε η Αθηνά Ωνάση ήταν εκεί. Και μάλίστα είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον πατέρα της και να λύσει, ίσως, κάποιες από τις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί μεταξύ τους και -σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα- ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν να έχουν και κάποιες επαφές. Τα αδέλφια της Αθηνάς Ο Τιερί Ρουσέλ από τον γάμο του με την Γκάμπι απέκτησε τρία παιδιά, την Σαντρίν, τον Ερικ-Κρίστοφερ και την Γιοχάνα. Η τελευταία, προκαλεί σχόλια στο Ιντερνετ με την σeξι εμφάνισή της: [iefimerida]

Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.tilestwra.com/i-adelfi-tis-athinas-onasi-vgazei-to-stithos-tis-sto-instagram/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες