Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου είχε βάλει κρυφές κάμερες σε... μπουκάλια σαμπουάν!

Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου είχε βάλει κρυφές κάμερες σε... μπουκάλια σαμπουάν!
Ένας ιδιοκτήτης ξενοδοχείου φωτογράφιζε και τραβούσε βίντεο παράνομα γυναίκες, ενώ αυτές έκαναν μπάνιο.

Μέχρι στιγμής οι αρχές, που ερευνούν την υπόθεση, έχουν εντοπίσει 34 θύματα, των οποίων οι γυμνές φωτογραφίες και τα βίντεο έχουν αναρτηθεί στο διαδύκτιο.
Το ιδιαίτερο στην υπόθεση αυτή είναι το γεγονός ότι οι κάμερες ήταν τοποθετημένες στα σαμπουάν που βρίσκονταν στο μπάνιο!
Οι αρχές ερευνούν αν οι κάμερες-σαμπουάν ήταν δικιά του πατέντα ή ο δράστης τις προμηθεύτηκε με ειδική παραγγελία online στο internet.
Το περιστατικό συνέβη στην Νέα Ζηλανδία και το όνομα του δράστη δεν έχει γίνει γνωστό, καθώς ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα του έχει προβλήματα υγείας που θα επιδεινωθούν αν το μάθει το περιστατικό.
Ο δικαστής, πάντως, περιμένει γνωμάτευση για να μάθει την πραγματική κατάσταση υγείας της γυναίκας του κατηγορουμένου, για να δει αν θα άρει ή όχι την ανωνυμία που τον καλύπτει μέχρι στιγμής.


Σύμφωνα με το BBC, o δράστης έκανε 219 παράνομες βιντροσκοπήσεις από τον Δεκέμβριο του 2017 έως τον Φεβρουάριο του 2018.
Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, έδινε πληροφορίες για την καταγωγή και τα επαγγέλματα των γυναικών που βιντεοσκοπούσε στα πορνογραφικά site που τα αναρτούσε. Οι αρχές της Νέας Ζηλανδίας έχουν ήδη διαγράψει όλα τα βίντεο. thepressroom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες