Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018


Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Βεζένκοφ. "Έχω πολλά να μάθω από τον Πρίντεζη"



Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ έφθασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, αφού σύντομα θα ξεκινήσει η προετοιμασία με τον κόουτς Μπλατ και μίλησε για την απόφασή του να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά και τη συνύπαρξή του με Πρίντεζη και Σπανούλη.

Στη μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό, τους στόχους του ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και τον ανταγωνισμό με τον Γιώργο Πρίντεζη στη θέση «4» των «ερυθρολεύκων», αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ κατά την άφιξή του στο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Οι δηλώσεις του Βεζένκοφ

«Σίγουρα είμαι χαρούμενος για το νέο ξεκίνημα σε γνώριμα λημέρια. Το μόνο που μένει είναι αρχίσουμε δουλειά. Είμαι καλά σωματικά και πνευματικά. Θα ήθελα να κατακτήσουμε τίτλους, όσο το δυνατόν πιο πολλούς. Αυτό θα γίνει όμως μέσα από τη δουλειά, μεθοδικά και βήμα-βήμα».
Για την επιλογή του Ολυμπιακού: «Όταν ένας σύλλογος όπως ο Ολυμπιακός και ένας προπονητής όπως ο Ντέιβιντ Μπλατ σου δείξουν πόσο σε θέλουν, όλα τα άλλα γίνονται πιο εύκολα».
Για τον Πρίντεζη: «Είναι από τα καλύτερα 4άρια στην Ευρώπη, έχω πάρα πολλά να μάθω από αυτόν και όχι μόνο, αφού στην ομάδα υπάρχουν κι άλλοι πολύ έμπειροι παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Παπανικολάου. Σίγουρα θα μαθαίνω κάθε μέρα κάποια πράγματα».
Πηγή: www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες