Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Κατερίνα Παπουτσάκη: Σέξι πόζες με μαγιό στην Σητεία! [pics]

Κατερίνα Παπουτσάκη: Σέξι πόζες με μαγιό στην Σητεία! [pics] | tlife.gr

Η Κατερίνα Παπουτσάκη συνεχίζει τις καλοκαιρινές εξορμήσεις πάντα μαζί με την όμορφη οικογένειά της. Η αγαπημένη ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά και τον γιο τους Μάξιμο ζουν ξέγνοιαστες στιγμές στην Κρήτη, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα του
αγαπημένου της νησιού. Αφού, μάλιστα, έκαναν όλοι μαζί free camping στην Γαύδο έφυγαν για Σητεία, τον τόπο καταγωγής της Κατερίνας, όπου τον επισκέπτονται σχεδόν κάθε καλοκαίρι.
Η όμορφη ηθοποιός δεν δίστασε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους σέξι πόζες από την παραλία, φορώντας ένα στυλάτο μπικίνι, το οποίο αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της, αποσπώντας μέσα σε λίγες ώρες χιλιάδες likes!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μετά τον απαιτητικό χειμώνα που πέρασε, δίνοντας παραστάσεις τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη έχει ανάγκη να ξεκουραστεί και να γεμίσει μπαταρίες για τον επόμενο χειμώνα, που θα βρεθεί ξανά στη θεατρική σκηνή, πρωταγωνιστώντας στο μιούζικαλ “Ματίλντα”. Μέχρι τότε όμως συνεχίζει να απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της και να χαίρεται την κάθε στιγμή μαζί τους.

tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες