Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Πάρτι με τριάρα και σόου Μέσι για Μπάρτσα...

Επική ανατροπή για Ίντερ κόντρα στη Τότεναμ...

Με το δεξί ξεκίνησε στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μπαρτσελόνα, καθώς με τον Λιονέλ Μέσι να κάνει όργια και σημειώνει τρία γκολ, οι...
Καταλανοί επικράτησαν με 4-0 της Αϊντχόφεν, ενώ ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ουμτιτί στο 80’.

Στο άλλο ματς του… πρώτου πιάτου της πρώτης αγωνιστικής των Ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, Ίντερ και Τότεναμ προσέφεραν ένα τρομερό ματς. Οι Άγγλοι προηγήθηκαν στο 53’ με τον Έρικσεν, όμως ο Ικάρντι ισοφάρισε για τους Ιταλούς στο 86’ με γκολάρα, ενώ ο Ματίας Βεσίνο μετά από κεφαλιά πάσα του Ντε βράι έκανε το 2-1 στην επική ανατροπή για την Ίντερ στο 92’!

Όσον αφορά την εξέλιξη των αναμετρήσεων, στο Καμπ Νου η Μπαρτσελόνα τα βρήκε δύσκολα στην αρχή κόντρα στην Αϊντχόφεν, όμως ο Λιονέλ Μέσι και πάλι ήταν ο άνθρωπος που έδωσε τη λύση. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ με ένα υπέροχο απευθείας φάουλ στο 31ο λεπτό έγραψε το 1-0 και έδωσε το σύνθημα για τη νίκη.

Οι Ολλανδοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποιες ευκαιρίες, όμως ο Ντεμπελέ στο 75’ με υπέροχο πλασέ έγραψε το 2-0 και… τελείωσε το ματς. Στο 77’ ο Μέσι μετά από μία εκπληκτική ασίστ του Ράκιτιτς έγραψε το 3-0, ενώ στο 87’ ο Αργεντινός πέτυχε και το τρίτο γκολ για το 4-0!

Στο Μιλάνο είδαμε ένα… τρελό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήθελαν όσο τίποτα τη νίκη, όμως έπαιζαν χωρίς μυαλό και χωρίς ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνά τους. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάτι ιδιαίτερο, ωστόσο στην επανάληψη έγινε χαμός. Η Τότεναμ προηγήθηκε με ένα τυχερό γκολ του Έρικσεν, ωστόσο η Ίντερ που φόρτσαρε στο τελευταίο τέταρτο κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει, αλλά και να φέρει τούμπα το ματς.

Στο 85’ ο Ικάρντι με μία απίθανη σουτάρα στην κίνηση έγραψε το 1-1, ενώ στο 92’ μετά από διαδοχικές κεφαλιές ο Βεσίνο έγραψε το 2-1 από κοντά και χάρισε μία τρελή νίκη στους Ιταλούς!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες