Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Πανικός σε φοιτητικό πάρτι...

Κατέρρευσε το δάπεδο του κλαμπ...

30 τραυματίες...

Το ατύχημα συνέβη σε κλαμπ του κτιριακού συμπλέγματος Γούντλαντ Απάρτμεντς, στη Νότια Καρολινα. Φοιτητές του πανεπιστημίου Κλέμσον χόρευαν στους...
ρυθμούς της μουσικής, όταν το δάπεδο του κλαμπ υποχώρησε κάτω από τα πόδια τους. 

 H φοιτητική αδελφότητα «ΚΑΨ» είχε κλείσει τον χώρο για τη βραδιά, με εκατοντάδες σπουδαστές να διασκεδάζον στο πολυεπίπεδο κλαμπ. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, το δάπεδο του πρώτου ορόφου κατέρρευσε στο ισόγειο με αποτέλεσμα να επικρατήσει χάος. 

«Όλοι χοροπηδούσαν. Τα μπάσα έπαιζαν πολύ δυνατά όταν, κυριολεκτικά, κατέρρευσε ολόκληρο το δάπεδο», θυμάται η Λαρίσα Στόουν, φοιτήτρια του Κλέμσον που διασκέδαζε με τους φίλους της στο πάρτι.«Άνθρωποι έπεσαν πάνω σε άλλους. Τραυματίστηκαν. Μάτωσαν. Είχα αίμα στα αθλητικά μου παπούτσια. 

Ήταν πραγματικά άσχημα», προσθέτει. Από το ατύχημα δεν εγκλωβίστηκε κανείς αλλά 30 άτομα τραυματίστηκαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρχηγού της αστυνομίας στο Κλέμσον, Τζίμι Ντίξον. Βίντεο με την κατάρρευση του δαπέδου έκαναν αργότερα τον γύρω του διαδικτύου. «Είμαστε ευτυχής που δεν συνέβη τίποτα χειρότερο», δήλωσε ο Ντίξον στο κανάλι WYFF 4. Ο πρόεδρος του πανεπιστημίο, Τζιμ Κλέμεντς, έγραψε στο Twitter ότι ήταν ενήμερος για το ατύχημα και παρακολουθούσε από κοντά όλες τις εξελίξεις. 

 Υπεύθυνοι του ιδρύματος έσπευσαν στα νοσοκομεία που νοσηλεύθηκαν οι τραυματισμένοι φοιτητές ενώ η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες