Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Αγνοείται κοριτσάκι από τις φονικές πλημμύρες της Ιορδανίας...













Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της κακοκαιρίας στην Ιορδανία από την Παρασκευή, όπου εξακολουθεί να αγνοείται ένα κοριτσάκι. Ακόμη...
29 άτομα έχουν τραυματιστεί λόγω των πλημμυρών, ενώ 4.000 τουρίστες έχουν απομακρυνθεί από την Πέτρα για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις αρχές, σχεδόν 500 διασώστες εξακολουθούν σήμερα να αναζητούν το κοριτσάκι που αγνοείται.

Όπως ανακοίνωσε ο αξιωματούχος της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας Μούσταφα Αλ-Μπαζάια, «περισσότεροι από 500 διασώστες της Πολιτικής Προστασίας υποστηριζόμενοι από μονάδες του στρατού, της χωροφυλακής και των δυνάμεων της τάξης, αναζητούν το κοριτσάκι που έχει εξαφανισθεί».

«Οι ομάδες διάσωσης χτενίζουν τη ζώνη από τη Νεκρά Θάλασσα (50 χλμ. δυτικά του Αμάν) μέχρι το Ουάντι Ουάλα», νότια του Αμάν, πρόσθεσε η ίδια πηγή, εξηγώντας πως «πλοία της Πολιτικής Προστασίας και του ιορδανικού Πολεμικού Ναυτικού, καθώς και ένα ελικόπτερο» συμμετέχουν επίσης στις έρευνες.

Δώδεκα νεκροί

Νεκροί είναι δώδεκα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ένας δύτης της Πολιτικής Προστασίας.Μεταξύ των τραυματιών από τις πλημμύρες είναι τέσσερα μέλη της Πολιτικής Προστασίας και τέσσερα μέλη των δυνάμεων της τάξης.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες