Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018


Ενθουσίασε τους κριτές στο Voice η σύζυγος του Φίλιππου Βγενόπουλου

THE_VOICE_DEF

Η 23χρονη Ελένη Βλαχάκη  και ο  25χρονος  γιος  του Ανδρέα Βγενόπουλου παντρεύτηκαν τον Ιούλιο 

Αναμφίβολα μία από τις φωνές που ξεχώρισαν το βράδυ της Πέμπτης στο τάλεντ σόου The Voice ήταν αυτή της Ελένης Βλαχάκη. Η μόλις 23 ετών τραγουδίστρια κατάφερε με την ερμηνεία της στο «Who's lovin you» των Jackson 5 να κάνει και τους τέσσερις κριτές να πατήσουν το κουμπί για να γυρίσουν τις καρέκλες τους και να τη διεκδικήσουν.


Ο Πάνος Μουζουράκης, εντυπωσιασμένος από το ταλέντο της 23χρονης «μεταπήδησε» από την καρέκλα του σε αυτήν του Σάκη Ρουβά, τον πήρε αγκαλιά και προσπάθησε να ασκήσει πίεση για να πάρει την κοπέλα με την ομάδα του. Ο δε Κωστής Μαραβέγιας δήλωσε ότι στη σημερινή εκπομπή δεν σκόπευε να πατήσει το κουμπί, αλλά ήταν τόσο ξεχωριστή η ερμηνεία της που τον έκανε να αλλάξει γνώμη. Ποια είναι όμως η ταλαντούχα νεαρή τραγουδίστρια που διεκδικεί να γίνει η επόμενη «μεγάλη» φωνή της Ελλάδας;

the-voice2332



Η 23χρονη Ελένη Βλαχάκη είναι η σύζυγος του 25χρονου πρωτότοκου γιου του Ανδρέα Βγενόπουλου. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε στενό οικογενειακό κύκλο, στις 13 Ιουλίου, με το σύνθημα «Forever and always- Filippos & Eleni». Ο Φίλιππος Βγενόπουλος έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά κι είναι γιος του Ανδρέα Βγενόπουλο από τον πρώτο γάμο του επιχειρηματία με τη Στεφανία Αντρέα. Η Ελένη Βλαχάκη, γόνος της επιχειρηματικής οικογένειας Βλαχάκη που δραστηριοποιήθηκε μέχρι και στο Μπουένος Άιρες, λατρεύει το τραγούδι, όπως άλλωστε έδειξε με τη συμμετοχή της στο «Τhe Voice» και τη μόδα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος «έφυγε» από τη ζωή το 2016 από ανακοπή καρδιάς, λίγους μήνες μετά τον αρραβώνα του ζευγαριού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες