Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Τα fitness μυστικά της Hailey Baldwin (Bieber) και η σχέση της με τη γυμναστική και… τον ύπνο

tlife

Τα fitness μυστικά της Hailey Baldwin (Bieber) και η σχέση της με τη γυμναστική και… τον ύπνο | tlife.gr
Πιστεύω ότι δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τη Hailey Baldwin! Είναι από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα, οι αναλογίες της είναι υπέρ – τέλειες και μην ξεχνάμε ότι είναι αυτή που
κατάφερε να κλέψει την καρδιά (και το δαχτυλίδι) του Justin Bieber. Είναι λογικό λοιπόν, αυτή την περίοδο να είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στη showbiz για τους λόγους που σου προανέφερα. Η ίδια δίνει συνεχώς συνεντεύξεις, αποκαλύπτει πράγματα που δεν ξέρουμε για εκείνη και κάνει δηλώσεις που απασχολούν όλα τα media.
Πριν από μερικούς μήνες είχε δηλώσει τι τρώει μέσα στην ημέρα και φυσικά το είχα μοιραστεί μαζί σου. Τώρα η Hailey αποκάλυψε ποια είναι η σχέση της με τη γυμναστική, ποιοι είναι οι διατροφικοί της κανόνες, η σχέση της με τον ύπνο και πολλά ακόμα που σίγουρα σε ενδιαφέρουν αν δηλώνεις fan της κυρίας Bieber!

H Hailey είναι πολυάσχολη! Άραγε προλαβαίνει να γυμναστεί;
Όταν είσαι μοντέλο, διάσημη προσωπικότητα και γυναίκα του Justin Bieber, είναι αναμενόμενο ότι η καθημερινότητα είναι λίγο πιο busy από όσο πιστεύουμε. Παρόλα αυτά, η Hailey βρίσκει χρόνο να γυμνάζεται, αλλά όχι στο γυμναστήριο γιατί δεν της αρέσει καθόλου. Όπως έχει δηλώσει της αρέσει το box και οι ασκήσεις Pilates, καθώς και το περπάτημα (που καίει αρκετές θερμίδες). Μάλιστα όπως είπε, το να ζεις στη Νέα Υόρκη κάνει το περπάτημα ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Οι διατροφικοί της κανόνες
Η Hailey έχει πει πως πλέον ξέρει τι “λειτουργεί” στο σώμα της. Προσπαθεί λοιπόν να μένει πιστή σε κάποιους κανόνες για να νιώθει εκείνη πιο ωραία. Για παράδειγμα, καταναλώνει προϊόντα που είναι ελεύθερα γλουτένης.
Ποια είναι η σχέση της με το κρέας;
Το μοντέλο δήλωσε ότι τρώει μόνο κοτόπουλο και γαλοπούλα, μιας και δεν έχουν τόσο λίπος και της αρέσουν περισσότερο γευστικά. Παρόλα αυτά, επειδή δεν τρώει τίποτα άλλο από κρεατικά, έχει πρόβλημα με το σίδηρο.
Ποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει λόγω έλλειψης σιδήρου;
Η Hailey δεν δίστασε να πει ότι νιώθει όλη την ώρα κουρασμένη, λόγω της έλλειψης σιδήρου. Πολλές φορές νιώθει ότι δεν έχει την ενέργεια που πρέπει να έχει ένα κορίτσι 22 ετών.
Η σχέση της με τον ύπνο
Της αρέσει πολύ να κοιμάται, σε αντίθεση με τον Justin! Αυτή είναι μια διαφωνία που τους χωρίζει, παρόλα αυτά προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή. Δηλαδή τι κάνουν; Απλά η Hailey ξυπνάει την ώρα που σηκώνεται ο Justin γιατί προτιμάει να περνάει χρόνο μαζί του από το να κοιμάται.
Η άποψή της για της ατασθαλίες
Γενικά προσπαθεί να αποφεύγει το αλκοόλ και τη ζάχαρη, αλλά όταν είναι διακοπές αλλάζει αυτό το πρόγραμμα. Οι χαλαρές στιγμές συνδυάζονται με φαγητό και ατασθαλίες και δεν νιώθει τύψεις για αυτό. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα! Επειδή σε γενικές γραμμές έχει μάθει να τρέφεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο, οι ατασθαλίες της προκαλούν διάφορα προβλήματα στο στομάχι και μειώνουν τα επίπεδα ενέργειάς της.
Άραγε η διατροφή της έχει επηρεάσει την υγεία του δέρματός της;
Πολλοί διατροφολόγοι και δερματολόγοι τονίζουν ότι η ισορροπημένη διατροφή μπορεί να σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην άψογη επιδερμίδα. Η Hailey πιστεύει πολύ σε αυτό και στο “Ό,τι τρώμε, είμαστε”, αλλά θεωρεί πως τα καλά γονίδια παίζουν πολύ πιο σημαντικό ρόλο από τις wellness συνήθειες ή την beauty routine.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες