Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Μια παντρεμένη 49χρονη τηλεπαρουσιάστρια η «πέτρα του σκανδάλου» πίσω από το διαζύγιο του Τζεφ Μπέζος

O πλουσιότερος άνδρας στον κόσμο ανακοίνωσε το διαζύγιό του μία μέρα προτού ο National Enquirer δημοσιοποιήσει «ντοκουμέντα» του παράνομου δεσμού - Ποια είναι η Λόρεν Σάντσεζ που «πρόδωσε» τον μεγιστάνα άνδρα της για να πέσει στην αγκαλιά του μέχρι προσφάτως... «οικογενειακού φίλου»;

Παράνομο δεσμό για τουλάχιστον οχτώ μηνες φέρεται να διατηρεί με μια παντρεμένη πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων του Fox 11 o Τζεφ Μπέζος, ο οποίος ανακοίνωσε εχθές ότι παίρνει διαζύγιο από τη σύζυγό του, Μακένζι, μετά από 25 ολόκληρα χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με περιουσία που «αγγίζει» τα 150 δισ. δολάρια, αποφάσισε να ανακοινώσει εχθές τον επίσημο χωρισμό του, θέλοντας να προλάβει τη δημοσιοποίηση άκρως προσωπικών φωτογραφιών που θα έφερνε στο φως σκανδαλοθηρικό περιοδικό.

Από το περασμένο φθινόπωρο, ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon φέρεται να διατηρεί δεσμό με την Λόρεν Σάντσεζ, πιλότο ελικοπτέρων και πρώην παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής Good Day LA, του καναλιού Fox 11. H 49χρονη Σαντσεζ είναι παντρεμένη με τον επίσης μεγιστάνα Πάτρικ Γουάιτσελ, συνιδιοκτήτη του άκρως επιτυχημένου πρακτορείου ταλέντων WME στο Χόλιγουντ, με πελάτες μερικούς από τους μεγαλύτερους σταρ.


lauren-sanchez


Φωτογραφίες του 54χρονου Μπέζος και της 49χρονης ερωμένης του πρόκειται να δημοσιευτούν σήμερα από τον National Enquirer, σε ένα τεύχος που υπόσχεται να αποκαλύψει «την πραγματική αιτία του πολύκροτου διαζυγίου του CEO της Amazon με τη σύζυγό του».

Ο Enquirer υποστηρίζει ότι ο Μπέζος «πρόδωσε τη γυναίκα του», οργανώνοντας αποδράσεις σε εξωτικούς προορισμούς συντροφιά με την ερωμένη του. Στα μυστικά αυτά ταξίδια, το ζευγάρι ταξίδευε με το ιδιωτικό τζετ του Μπέζος, αξίας 65 εκατ. δολαρίων, ενώ στη διάθεση του περιοδικού βρίσκονται sexy selfies των δύο εραστών αλλά και ρομαντικά μηνύματα που αντάλλαζαν μεταξύ τους.

Μια πηγή της Daily Mail ωστόσο διαψεύδει ότι ο μεγιστάνας της Amazon «κορόιδεψε την γυναίκα του».

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο άτομο, που γνωρίζει καλά την Μακένζι Μπέζος και τον σύζυγό της, το ζευγάρι προσπάθησε σκληρά για να σώσει τον γάμο του. Τελικά δεν τα κατάφεραν και αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν. Μόνο τότε, και ενώ βρίσκονταν ήδη σε διάσταση, ο Τζεφ Μπέζος ξεκίνησε να βγαίνει με την 49χρονη.

national



Τι αναφέρει o National Enquirer

To σκανδαλοθηρικό περιοδικό που κυκλοφορεί σήμερα με τον Τζεφ Μπέζος και την Σάντσεζ στο εξώφυλλό του ισχυρίζεται ότι παρακολουθούσε τον μεγιστάνα τουλάχιστον τέσσερις μήνες για να εξασφαλίσει το «ενοχοποιητικό υλικό».

Μάλιστα ο παπαράτσι του περιοδικού φέρεται να φωτογράφισε «τρυφερά τετ α τετ» των δύο παράνομων εραστών τουλάχιστον έξι φορές μέσα σε δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του NE, η Σάντσεζ ήρθε πιο κοντά με τον Μπέζος όταν η εταιρεία της προσελήφθη για το γύρισμα ενός εναέριου βίντεο, σε μία από τις επιχειρήσεις του μεγιστάνα. Η πρώην τηλεπαρουσιάστρια με τον σύζυγό της φέρονται να διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με το ζεύγος Μπέζος για χρόνια, αφού είχαν σπίτια στην ίδια περιοχή του Σιάτλ. Μάλιστα δεν ήταν λίγες φορές που τα δύο ζευγάρια είχαν φωτογραφηθεί μαζί σε γκαλά και δεξιώσεις.

Ο παράνομος δεσμός, όπως αποκαλύπτει ο Enquirer, «άνθισε» πριν απο μερικούς μήνες, όταν ο Μπέζος και η Σάντσεζ αποφάσισαν να συσφίξουν τις μέχρι τότε φιλικές τους σχέσεις.

Το περιοδικό υποστηρίζει ότι κανείς από τους απατημένους συζύγους δεν γνώριζε για την μυστική σχέση και ότι οι πρόσφατες ανακοινώσεις των δύο ζευγαριών περί «διάστασης» και «συναινετικού διαζυγίου» είχαν ως στόχο να «προλάβουν» το σκάνδαλο που θα ξεσπούσε με τη δημοσιοποίηση του υλικού.

lauren-neo


Ποια είναι η Λόρεν Σάντσεζ

Η 49χρονη Λόρεν Σάντσεζ, που είναι παντρεμένη εδώ και 13 χρόνια με έναν από τους ισχυρότερους ατζέντηδες του Χόλιγουντ, έχει μακρά πορεία στην τηλεόραση.

Το κοινό του Λος Άντζελες την γνωρίζει από τη συμμετοχή της ως συμπαρουσιάστρια στην ενημερωτική εκπομπή Good Day LA από το 2011 έως το 2017. Έχει επίσης συνεργαστεί με άλλα κανάλια ως δημοσιογράφος ψυχαγωγικού ρεπορτάζ.

Το 2005, η Σάντσεζ παρουσίασε τον τηλεοπτικό διαγωνισμό χορού So You Think You Can Dance αλλά εγκατέλειψε το σόου στη δεύτερη σεζόν αφού έμεινε έγκυος στο δεύτερό της παιδί. Έχει επίσης εμφανιστεί ως guest παρουσιάστρια στο The View, ενώ στο βιογραφικό της υπάρχουν ακόμα και συμμετοχές σε ταινίες, μεταξύ των οποίων οι The Day After Tomorrow, Fight Club και Ted 2.

Πλέον, η εντυπωσιακή μελαχροινή εργάζεται ως πιλότος ελικοπτέρων στον χώρο του κινηματογράφου. Σύμφωνα με τον Hollywood Reporter, η 49χρονη θεωρείται κορυφή στον τομέα της και μάλιστα εργάστηκε ως σύμβουλος στα γυρίσματα της ταινίας Dunkirk του Κρίστοφερ Νόλαν.

«Είχα τη δουλειά μου, είχα μια καριέρα, όμως μετά βρήκα τον αληθινό μου σκοπό», είπε σε μια παλιότερη συνέντευξή της η Σάντσεζ, που απέκτησε την άδεια πιλότου το 2016. Σήμερα είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας Black Ops Aviation που μισθώνει ελικόπτερα για κινηματογραφικά γυρίσματα.

bezos-wife



Η κοινή δήλωση του Τζεφ και της Μακένσι Μπέζος για το διαζύγιο


Ο Τζεφ Μπέζος και η σύζυγός του, Μακένζι, ανακοίνωσαν εχθές ότι αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα κατά το οποίο είχαν μείνει σε διάσταση.

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο σχετικά με μια εξέλιξη στις ζωές μας. Όπως γνωρίζουν η οικογένειά και οι στενοί φίλοι μας, έπειτα από μια μακρά περίοδο εξερεύνησης της αγάπης και ενώ βρισκόμασταν σε διάσταση, αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο και να συνεχίσουμε την κοινή μας ζωή ως φίλοι. Νιώθουμε απίστευτα τυχεροί που βρήκαμε ο ένας τον άλλο και βαθιά ευγνώμονες για κάθε ένα από τα χρόνια που παραμείναμε παντρεμένοι. Ακόμα και εάν γνωρίζαμε ότι θα χωρίζαμε έπειτα από 25 χρόνια, θα τα κάναμε όλα ξανά από την αρχή. Είχαμε μια τόσο υπέροχη κοινή ζωή ως παντρεμένο ζευγάρι και αντικρίζουμε επίσης ένα υπέροχο μέλλον μπροστά μας, ως γονείς, φίλοι, συνέταιροι στα επιχειρηματικά εγχειρήματά μας και τα σχέδιά μας κι ως άνθρωποι που κυνηγάμε επιχειρηματικά εγχειρήματα και περιπέτειες. Μπορεί οι τίτλοι μας να είναι διαφορετικοί, παραμένουμε οικογένεια και παραμένουμε αγαπημένοι φίλοι. Τζεφ και Μακένζι» έγραψε ο Τζεφ Μπέζος στο Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες