Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

Επαγγελματίες...

...και πιθανόν από το εξωτερικό οι δράστες της απαγωγής Μαυρίκου...

Με καταθέσεις όλων των προσώπων από το επαγγελματικό και φιλικό του περιβάλλον, ανάλυση του υλικού από τις κάμερες της ακτής Θεμιστοκλέους που...
κατέγραψαν το σκηνικό της αρπαγής αλλά και άλλων ηλεκτρονικών ματιών κατά μήκος του πιθανού δρομολογίου διαφυγής και εν αναμονή μίας πιθανής επικοινωνίας με την οικογένεια προσπαθούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ να λύσουν τον γρίφο της αρπαγής του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου. 

Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιων που χειρίζονται την υπόθεση κάνουν λόγο για μια άκρως περίεργη ιστορία και τα πρώτα συμπεράσματα συμφωνα με πληροφορίες ειναι τα εξής: 

• Οι δράστες ηταν επαγγελματίες και δεν αποκλείεται να «ναυλώθηκαν» απο το εξωτερικο και να ταξίδεψαν στην Ελλαδα για να κάνουν τη δουλειά. 

• Ερευνάται αν κάποιοι απο τους δράστες που δεν ειχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, φορούσαν μάσκες σιλικόνης. 

• Ανατρέχουν στις κάμερες και προσπαθούν μέσω συγκεκριμένων στην ακτη Θεμιστοκλέους να διαπιστώσουν αν τις προηγούμενες ημέρες εχει καταγραφεί κάποια περίεργη κίνηση που να δείχνει παρακολούθηση του επιχειρηματία. 

• Ψάχνουν ολες τις επαγγελματικές, και οικονομικές συναλλαγες αλλά και τις προσωπικές του επαφες των τελευταίων δυο-τριών χρόνων, ενώ συζητούν παράλληλα με τη σύντροφό, την οικονόμο και την οικογενεια του για να μάθουν αν τον τελευταίο καιρό είχαν δει κάτι περίεργο ή αν διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πηγαινε καλά. 

Οι αστυνομικοί, ερευνούν την υπόθεση με τη λογική της απαγωγής και πρώτο μέλημα είναι να επιστρέψει ο επιχειρηματίας στην οικογένεια του και σε δεύτερο χρόνο να εντοπιστούν οι δράστες της κινηματογραφικής αρπαγής. 

Οι επόμενες ημέρες θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες καθώς συμπληρώνεται η πρώτη εβδομάδα από το πρωινό της περασμένης Πέμπτης, όταν ο Νίκος Μαυρίκος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς έξω από το σπίτι του στην ακτή Θεμιστοκλέους...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες